Affiliate programma van De Klantenwerving: verdien meer met je website

Meld je nu aan

Eenvoudige integratie, geen technische kennis benodigd.

Word partner van het Klantenwerving affiliate programma!

Heb jij een website in een van de vele branches waarin wij actief zijn zoals bouw, dakdekker, zonnepanelen, of een andere gerelateerde sector? Dan is het De Klantenwerving affiliate programma precies wat je zoekt! Ons programma richt zich o.a. branches gerelateerd aan bouwen en wonen in Nederland en België. Creëer extra inkomsten met je website door ons leads aan te leveren. Ontdek hieronder de voordelen van ons programma en meld je vandaag nog aan.

Waarom kiezen voor het affiliateprogramma van De Klantenwerving?

  • Aantrekkelijke vergoedingen per lead: Wij bieden vaste, hoge vergoedingen per lead die je aanlevert. Onze tarieven behoren tot de meest competitieve in de markt.
  • Snelle en betrouwbare betalingen: Je ontvangt je uitbetalingen binnen 14 dagen. Zo hoef je nooit lang te wachten op je verdiende geld.
  • Eenvoudige en soepele integratie: Leads aanleveren is simpel via een iframe of API-koppeling. Wij zorgen voor een vlotte integratie.
  • Efficiënt backend systeem: Ons gebruiksvriendelijke backend systeem stelt je in staat om leads eenvoudig in te zien en te beheren. Altijd toegang tot jouw gegevens, waar je ook bent.

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: Schrijf je in voor ons De Klantenwerving affiliate programma via onze deze pagina. Het registratieproces is snel en gemakkelijk.
  2. Integreren: Integreer onze tools voor leadlevering (iframe of API-koppeling) op je website. We bieden ondersteuning om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  3. Leads genereren: Begin met het genereren van leads via jouw website. Elke lead die je aanlevert, wordt door ons efficiënt verwerkt en opgevolgd.
  4. Uitbetalingen ontvangen: Ontvang je betalingen snel en betrouwbaar binnen 14 dagen na het leveren van de leads.

Meld je vandaag nog aan!

Grijp deze kans om extra inkomsten te genereren met jouw website. Meld je vandaag nog aan voor ons De Klantenwerving affiliate programma en profiteer van onze aantrekkelijke vergoedingen en snelle betalingen. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven.

Nu aanmelden!

Samen zorgen we ervoor dat jouw website nog succesvoller wordt. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te ondersteunen!

De Klantenwerving affiliate programma: actief in veel branches

In 2012 zijn we begonnen met het werven van leads op het gebied van klussen en wonen. Inmiddels is het portfolio behoorlijk gegroeid en werven we klanten in zeer uiteenlopende branches. Van loodgieters, incasso en woningisolatie tot juridische dienstverlening. Onderstaand een aantal branches waarin het affiliate programma van De Klantenwerving actief is.