Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Asbest leads

Als bedrijf of zzp’er is het werven van nieuwe klanten ontzettend belangrijk! Toch is dit een karwei die heel veel tijd in beslag neemt. En dat terwijl jij je waarschijnlijk liever met je werkzaamheden bezighoudt.

Geef jouw acquisitie uit handen en start met het kopen van asbest leads!

Met het inkopen van asbest leads kun jij je omzet flink verhogen zonder daar veel moeite voor te doen. Op deze pagina lees je meer over de asbest leads die wij genereren. Wat zijn leads? En wat levert het kopen van offerteaanvragen je eigenlijk op? Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in: wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op!

Wat zijn asbest leads?

Een astbest lead: wat is dat eigenlijk? In feite is een asbest lead een potentiële klant. Wij vinden de klant voor je: jij haalt hem binnen. Hoe? Wij zorgen ervoor dat onze asbest websites goed scoren in zoekmachines als Google. Als klanten online zoeken naar bedrijven voor een asbestsanering komen ze ons tegen. De potentiële klant vult vervolgens een offerteformulier in. Wij genereren dus leads op het moment dat deze potentiële klanten een offerteaanvraag doen. En deze offerteaanvragen kun jij bij ons inkopen.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze putboring websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

asbest leads

Hoe werkt het kopen van leads?

Wij zorgen ervoor dat onze websites zo hoog mogelijk in zoekmachines scoren. Als iemand zoekt op ‘asbest verwijderen’ dan komen ze al snel op één van onze websites terecht. Doen zij hier een offerteaanvraag dan genereren wij een lead.

Jij bepaalt zelf welke offerteaanvragen je wilt kopen. Omdat we werken met een servicecentrum wordt elke asbest lead gecontroleerd. Op die manier profiteer je van asbest leads van de hoogste kwaliteit én weet je zeker dat offerteaanvraag goed bij jou passen.

Geen leads, geen kosten

Als bedrijf of zzp’er is het steeds belangrijker om nieuwe klanten te vinden. Dit kost tijd én geld: advertenties zijn duur en je weet niet zeker wat ze je opleveren.

Goed nieuws!

Aan het kopen van offerteaanvragen zit geen risico! Dit komt doordat je betaalt per lead. Je betaalt alleen voor iets wat je nieuwe klanten oplevert. Het kopen van een offerteaanvraag houdt in dat je zelf geen tijd aan acquisitie hoeft te besteden en toch nieuwe klanten vindt. En omdat je per lead betaalt, bereken je heel gemakkelijk zelf je rendement!

asbest lead

Bepaal zelf welke asbest leads je ontvangt

Voordat de asbestlead bij jou belandt, gaat deze eerst langs het servicecentrum. Hier zijn onze medewerkers hard bezig om elke asbest lead te controleren op kwaliteit, voordat ze deze versturen. Een voordeel hiervan is dat je ook zelf kunt bepalen welke aanvragen je ontvangt!

Hoe werkt dit?
Werk je alleen in noord Nederland? Geen probleem: wij sturen je dan alleen de asbest leads uit het noorden. Wil je liever geen aanvragen ontvangen voor asbestinventarisaties? Dan sturen we deze niet door.

Altijd kwalitatieve asbest leads!

Een belangrijk voordeel van het servicecentrum, is dat je alleen asbest leads van hoge kwaliteit ontvangt! Vanuit het servicecentrum ontvang je namelijk alleen asbest offerteaanvragen die passen bij jou en je bedrijf. De kans dat je nieuwe klanten kunt werven is op deze manier het grootst!

Ontvang je toch een lead waar je niet helemaal tevreden over bent? Geen zorgen: je kunt deze eenvoudig reclameren. In dat geval hoef je er uiteraard ook niet voor te betalen.

asbest leads kopen

Waarom voor De Klantenwerving kiezen?

Waarom asbest leads van De Klantenwerving kopen? Omdat je bij ons profiteert van weinig concurrentie, in tegenstelling tot andere websites die offerteaanvragen genereren. Bovendien betaal je geen instapkosten en sluit je geen abonnement af. Je betaalt per lead, dus kunt op ieder moment opzeggen.

De voordelen:

  • Je ontvangt de eerste 5 leads gratis!
  • Omdat je geen abonnement afsluit is het per direct opzegbaar.

  • Bij De Klantenwerving is er weinig concurrentie.

  • De leads zijn gefilterd, en daardoor van de hoogste kwaliteit!

  • Je betaalt geen instapkosten!

Probeer onze service kosteloos uit

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer het inkopen van asbest leads dan eens uit: de eerste 5 aanvragen ontvang je gratis! Met het kopen van asbest leads kun jij je omzet flink verhogen zonder dat je zelf acquisitie hoeft te plegen.

Laat ons je helpen met het werven van nieuwe klanten en genereer meer omzet!

Probeer het kopen van aanvragen heel vrijblijvend. Is het niets voor jou? Dan houd je er gewoon weer mee op. Vul direct het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.