Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Badkamerrenovatie leads kopen

Het werven van nieuwe klanten voor badkamerrenovaties is soms heel lastig. Gelukkig maken wij het je een beetje gemakkelijker. Wij zijn namelijk expert in nieuwe klanten werven! Met verschillende marketingmethodes zorgen wij ervoor dat potentiële klanten via onze websites een aanvraag indienen voor een badkamerrenovatie. Met deze leads zorgen wij ervoor dat jij meer werk krijgt.

Wat zijn leads? Op deze pagina lees je alles over hoe onze service voor badkamerrenovatie leads werkt en hoe wij er altijd voor kwalitatieve leads zorgen. Wil jij snel nieuwe klanten werven en zo je omzet verhogen?

Ontvang 5 gratis aanvragen!

Test onze service gratis uit en ontdek de hoge kwaliteit van onze badkamerrenovatie leads.

Wat zijn leads?

 Een lead is een online offerteaanvraag van een geïnteresseerde, potentiële klant. De klant is op zoek naar een vakman om zijn of haar badkamer te renoveren. Door deze badkamerrenovatie leads te kopen, kan jij gemakkelijk klanten werven en meer omzet genereren.

Je neemt snel zelf contact op met de klant en je doet een aantrekkelijk aanbod. Op die manier haal jij de klus binnen.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze renovatie websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van je diensten.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 badkamerrenovatie aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerteaanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige badkamerrenovatie aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn hun badkamer te renoveren.

badkamerrenovatie leads

De grootste voordelen van onze werkwijze

 • Pay per lead: je betaalt alleen voor de leads die je ontvangt.

 • Je bepaalt zelf welke badkamerrenovatie leads je wilt kopen.

 • Je betaalt bij ons altijd een vaste prijs per lead. De service is zonder risico en je kan het rendement van je investering gemakkelijk berekenen.

 • Je ontvangt altijd kwaliteitsleads, want iedere aanvraag wordt handmatig gecontroleerd in ons servicecenter.

 • Zowel leads op basis van vergelijken als op exclusieve basis zijn mogelijk.

 • Wij vragen geen hoge instapkosten.

 • Je hoeft verder niet in marketing of de acquisitie van klanten te investeren.

 • Toch een verkeerde klantaanvraag ontvangen? Je kan bij ons leads reclameren.

Hoe werkt het kopen van badkamerrenovatie leads?

Wij zijn expert in leadgeneratie en zorgen ervoor dat potentiële klanten die hun badkamer willen renoveren snel op één van onze websites komt. Deze klanten kunnen vervolgens via de website een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag doen.

Deze aanvraag komt bij ons servicecenter binnen, waar deze direct op kwaliteit gecontroleerd wordt. Alleen als de gegevens van de aanvraag compleet zijn, wordt de lead doorgezet naar jou en enkele andere badkamerspecialisten.

Daarna neem je zelf contact op met de klant. Door een aantrekkelijk aanbod te doen zorg je ervoor dat de klant voor jou kiest!

Kwalitatieve leads gegarandeerd!

Eén van de voordelen van leads inkopen bij ons is dat je zeker weet dat je kwalitatieve aanvragen ontvangt. Elke offerteaanvraag wordt namelijk handmatig in ons servicecenter gecontroleerd. Er wordt gekeken of de contactgegevens van de potentiële klant compleet zijn en of de opdracht duidelijk omschreven is.

Alleen leads die aan deze eisen voldoen, worden doorgezet naar badkamerspecialisten. Ontvang je toch een lead die niet bij jouw werkzaamheden past? Dan is het mogelijk om deze te reclameren. Je betaalt dat niet voor die lead.

Nieuwe badkamer leads

Wanneer je badkamerrenovatie leads bij ons afneemt, geef je zelf aan wat je werkgebied is. Ben je gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe badkamers? Daar krijgen wij veel aanvragen voor binnen.

Ben jij iemand die klanten graag blij maakt met een nieuwe, strakke badkamer? Of heb je interessante ideeën om een kleine badkamer zo efficiënt mogelijk in te richten? Maar vind je het lastig om nieuwe klanten aan te trekken? Maak dan gebruik van onze badkamer leads!

Badkamerrenovatie leads

Naast het plaatsen van nieuwe badkamers ontvangen wij ook offerteaanvragen voor renovaties van bestaande badkamer. Om welke klussen gaat het?

 • Het plaatsen van een regendouche en/of inloopdouche

 • Het aanpassen van een badkamer naar een seniorenbadkamer

 • Het vervangen van kapot of verouderd sanitair

 • Het verplaatsen of vervangen van leidingen

 • Vloer- en wandtegels vernieuwen

 • Kleine klusjes, zoals verlichting of een stopcontact plaatsen.

Zit jouw specialiteit ertussen? Twijfel niet en vraag 5 gratis leads aan. Zit je klus er niet tussen? Geef dat dan aan, in overleg is er veel mogelijk!

badkamerrenoavtie leads kopen

Ook leads op exclusieve basis mogelijk!

Bij ons kan je twee soorten leads afnemen: op basis van vergelijken of op exclusieve basis. Bij badkamer leads op basis van vergelijken wordt iedere offerteaanvraag aan meerdere badkamerspecialisten doorgestuurd. De klant kies vervolgens voor de vakman met het beste aanbod.

Wil je geen concurrentie op de leads? Dan kan je ook exclusieve leads bij ons afnemen. Jij bent dan de enige die de klantaanvraag ontvangt, waardoor je een grotere kans hebt om de klant aan jouw bedrijf te binden.

Ontvang de eerste 5 badkamerrenovatie leads gratis!

Ben je nu te veel tijd en geld aan marketing kwijt, zonder resultaat? Met onze badkamerrenovatie leadservice werf je gemakkelijk nieuwe klanten! Bovendien loop je bij ons geen enkel risico, omdat je alleen betaalt voor de leads die je ontvangt en je zelf aangeeft welke badkamerleads je wilt ontvangen. Helder en duidelijk, dat is onze werkwijze.

Probeer onze leadservice gratis uit!

Om te onze kwaliteit te laten zien, ontvang je gratis 5 badkamerrenovatie leads. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een vrijblijvend gesprek!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die hun badkamer willen laten renoveren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.