Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Bestrating leads!

Als stratenmaker zul je ongetwijfeld opmerken dat het steeds moeilijker is om op te vallen tussen de concurrentie. Wij snappen dat jij je volop wil concentreren op je vak, maar daarvoor is het natuurlijk wel noodzakelijk om continu nieuwe klanten te blijven werven. Wij helpen je daarbij!

Potentiële klanten dienen aanvragen (leads) in via onze websites. Door bestrating leads bij ons in te kopen kost het werven van nieuwe klanten nog maar weinig tijd. Je houdt zo meer tijd over om te werken! Elke dag zijn we bezig met het verbeteren van onze websites, waardoor potentiële klanten ons gemakkelijk vinden.

Wat zijn bestrating leads?

Een bestrating lead is niets meer of minder dan een potentiële klant. Doordat onze websites goed scoren in Google en andere zoekmachines,vinden deze potentiële nieuwe klanten ons snel. Als zij vervolgens een contact- of offerteaanvraag doen, noemen wij dit een lead. Het inkopen van bestrating offerteaanvragen is voor jou dus een eenvoudige manier om de omzet van je bedrijf te verhogen! Reageer actief op de offerteaanvraag! Onze ervaring leert dat dit de kans op een nieuwe klant vergroot!

Hoe werkt het kopen van leads?

Stel: de klant is geïnteresseerd in het aanleggen van de oprit. Vaak begint hun zoektocht naar een stratenmaker bij een zoekmachine. Doordat wij dagelijks werken aan het verbeteren van de vindbaarheid van onze websites, zullen de potentiële klanten ons al snel vinden.

Via de website kunnen zij een contact- of offerteaanvraag doen. Alle offerteopgaven die bij ons binnenkomen gaan eerst langs ons servicecentrum. Daar wordt elke lead gecontroleerd voordat wij ze doorzetten. Op deze manier garanderen wij leads van goede kwaliteit!

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze bestrating websites in om je klanten uit je werkgebied te werven. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige bestrating leads ontvangt. Potentiële klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn hun gevel te laten renoveren.

bestrating lead

Potentiële klanten uit je eigen regio

Wij helpen je graag met je acquisitie. Dankzij het inkopen van onze contact – en offerteaanvragen is het werven van nieuwe klanten erg gemakkelijk en draai je snel meer omzet. Bij ons ben je gegarandeerd van leads uit je eigen gekozen regio. Geef bij een eerste vrijblijvend gesprek je wensen en voorkeuren aan. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

Wil je bijvoorbeeld alleen stratenmaker aanvragen uit je eigen regio ontvangen? Of ontvang je graag alleen bestrating leads met betrekking tot het aanleggen van opritten? Dankzij ons deskundige servicecentrum is het mogelijk om specifieke aanvragen te kopen!

Wij leveren kwalitatieve leads

Als je besluit over te gaan op het kopen van stratenmaker offerteaanvragen, dan is het de bedoeling dat je hiermee nieuwe klanten gaat werven. Daarvoor is het belangrijk dat elke lead van goede kwaliteit is. Doordat wij gebruik maken van een servicecentrum ben je gegarandeerd van bestrating aanvragen van hoogwaardige kwaliteit!

Mocht er toch een lead tussen zitten waar je niet tevreden over bent? Dan bieden wij je de mogelijkheid om deze te reclameren, zodat we dit zo goed mogelijk kunnen afhandelen.

Welke bestrating klussen?

Als je nieuwe klanten wilt werven voor bestratingsklussen, dan is het kopen van onze leads zeer geschikt. Geef aan ons je wensen aan, waardoor je alleen de bestrating klussen ontvangt die je uitvoert. Als je bijvoorbeeld graag alleen leads ontvangt met betrekking tot het plaatsen van terrassen of opritten dan is dit zeker mogelijk.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent het kopen van bestrating leads? Neem dan direct contact met ons op. Geheel vrijblijvend! Het is mogelijk om het kopen van leads tijdelijk uit te proberen. Bevalt het toch niet? Dan houd je er net zo makkelijk weer mee op!

leads bestrating

Investeren in direct resultaat

Wij werken met een pay per lead principe. Dit houdt in dat je enkel betaalt voor de leads die je binnenkrijgt en niet vast zit aan een abonnement. Dit zorgt ervoor dat het kopen van een lead geheel zonder risico is, want je betaalt immers alleen voor iets dat je daadwerkelijk een potentiële nieuwe klant oplevert!

Op deze manier is het heel gemakkelijk om zelf je rendement te berekenen. Bovendien betaal je bij ons geen instapkosten, waardoor je het kopen gemakkelijk en goedkoop kunt uitproberen!

Vrijblijvend onze service proberen!

Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop wij je kunnen helpen met je acquisitie? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die het kopen van aanvragen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is tevens mogelijk om het kopen van bestrating leads korte tijd vrijblijvend uit te proberen.

Laat ons je helpen met het werven van nieuwe klanten, en verhoog zo je omzet al snel!

Vul direct het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We geven antwoord op al je vragen en geven graag meer informatie over het inkopen van leads.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om de gevel te renoveren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.