Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

CV-ketel leads

Op zoek naar klanten die geïnteresseerd zijn in een nieuwe cv-ketel, die toe zijn aan een onderhoudsbeurt of een reparateur nodig hebben?

Maak dan gebruik van onze service!

Met het kopen van leads besteed jij je acquisitie uit aan een ervaren team en houd je zelf meer tijd over voor je echte werkzaamheden. Bovendien is het kopen van leads geheel zonder risico: je betaalt namelijk een vaste prijs per aanvraag en je zit niet aan hoge abonnementskosten vast.

Benieuwd wat het kopen van cv-ketel leads jou op kan leveren? Neem dan snel contact met ons op! We bellen je zo snel mogelijk terug om alle details door te nemen. Bovendien ontvang je de eerste 5 leads helemaal gratis!

Wat zijn leads?

Eén van de meestgestelde vragen: wat zijn leads? Kortgezegd is een lead een potentiële klant die jij kunt overtuigen. Als je besluit tot het kopen van cv-ketel leads, dan ontvang je de offerteaanvragen van serieuze, geïnteresseerde potentiële klanten.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze klant te werven. Dat doe je gemakkelijk door snel te reageren met een scherpe offerte! Zo helpen wij je met je acquisitie en houd jij meer tijd over voor je leukere werkzaamheden!

Hoe werkt het?

Wij zetten onze CV-ketel websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van je diensten.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 CV-ketel aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerteaanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige CV-ketel aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die een CV-ketel willen laten installeren.

CV-ketel leads

Hoe werkt het kopen van CV-ketel leads?

Samen zorgen we ervoor dat jij meer nieuwe klanten werft en zo meer omzet draait.

Hoe doen we dat?

Ons team werkt achter de schermen dagelijks aan onze websites. Met een gebruiksvriendelijk design en goede teksten zijn deze websites één van de eerste zoekresultaten in google. Zo genereren wij de leads! Als een klant via deze website een offerteaanvraag doet sturen we deze naar jou door.

Maar niet voordat de cv-ketel lead langs het servicecenter is geweest!

Elke lead wordt gecontroleerd op kwaliteit, zodat je verzekerd bent van de beste leads.

Geen leads = geen kosten

We werken volgens een pay per lead systeem. Dat houdt in dat je per lead een vaste prijs betaalt! We brengen geen instapkosten in rekening en je zit niet aan een lang abonnement vast. Elke twee weken sturen we je een factuur voor de ontvangen leads van de afgelopen tijd.

Ontvang je geen cv-ketel leads? Dan ook geen rekening!

Dit maakt het inkopen van leads geheel zonder risico, want je investeert alleen in resultaat. Bovendien bereken je zelf heel gemakkelijk je rendement.

Bepaal zelf welke leads je ontvangt

Wij ontvangen dagelijks verschillende cv-ketel leads: jij wilt natuurlijk alleen offerteaanvragen kopen waar je écht wat aan hebt. Doordat elke lead bij ons langs het servicecenter gaat, kun je zelf kiezen welke leads je wilt ontvangen. Dit kunnen leads zijn met betrekking tot de reparatie, het onderhoud of juist het plaatsen van nieuwe ketels.

Maar het kan ook gaan om specifieke cv-ketel leads uit de regio Noord-Nederland of juist Zuid-Limburg!

Reparatie

De reparatie leads die wij ontvangen zijn divers: van het vervangen van het expansievat tot het verhelpen van een vervelende storing. Ben jij de vakman die deze klanten kan helpen met hun defecte cv-ketel? Begin dan snel met het kopen van leads en krijg de eerste 5 leads gratis!

Onderhoud

Van een standaard onderhoudsbeurt aan een oude cv-ketel tot het afsluiten van een compleet onderhoudsabonnement. De onderhoud leads hebben betrekking op het schoonmaken, controleren en eventueel herstellen van storingen.

Nieuwe cv-ketels

Daarnaast zijn er natuurlijk potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in het vervangen van hun verwarmingsketel. Zij zoeken een vakman die hen kan adviseren over de verschillende merken, het benodigde vermogen en eventueel adviseren over energiebesparende alternatieven. Daarna plaats jij natuurlijk de nieuwe cv-ketel!

CV-ketel

Alleen kwalitatieve CV-ketel leads!

Elke offerteaanvraag die bij ons binnenkomt wordt gefilterd bij het servicecenter. Zo kunnen we jou garanderen dat elke aanvraag die je ontvangt van uitstekende kwaliteit is! De medewerkers van ons serviceteam controleren elke offerteaanvraag die per mail en telefonisch bij ons binnenkomen. Ze checken hierbij of de potentiële klant in jouw werkgebied woont en of het gaat om een opdracht die jij uitvoert.

Ontvang je toch een lead die niet bij je past? Kan gebeuren: je hebt de mogelijkheid om deze offerteaanvraag af te wijzen, zodat deze niet in rekening wordt gebracht!

Waarom voor de klantenwerving kiezen?

Twijfel je nog of het kopen van leads bij je past? Hieronder hebben we de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet. Bovendien kun je de service kosteloos uitproberen: de eerste 5 leads ontvang je namelijk helemaal gratis!

  • Het werven van potentiële nieuwe klanten wordt een stuk gemakkelijker!

  • Je zult je omzet moeiteloos verhogen zonder meer tijd kwijt te zijn aan je acquisitie.

  • Je betaalt geen instapkosten en zit niet aan een lang abonnement vast: je betaalt per lead!

  • Leads op exclusieve basis zijn ook mogelijk: de potentiële klant krijgt dan alleen jouw offerte toegestuurd, zo verhoog jij je kansen!

  • Probeer het kopen van cv-ketel leads kosteloos: eerste 5 leads gratis!

Onze service kosteloos uitproberen?

Begin met het kopen van leads en genereer meer omzet: zonder moeite! Je zit niet vast aan een lang abonnement en kunt uitstappen wanneer je maar wilt. Onze service kosteloos een keertje uit proberen? Ook dat is mogelijk!

De eerste 5 leads die je ontvangt zijn namelijk helemaal gratis.

Wil je graag meer informatie ontvangen of wil je alles weten over het proces? Neem dan snel contact met ons op. We bellen je zo snel mogelijk terug om alle details met je te bespreken.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die een CV-ketel willen laten installeren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.