Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Meer klanten met dakwerken leads

Is geen dak jou te hoog? Ben jij een dakwerker die elke klus voor dakwerken graag aanpakt, maar kun je wel wat meer klussen gebruiken?

Maak gebruik van onze service!

Het kopen van leads is een effectieve methode om gemakkelijk aan nieuwe opdrachten te komen en je omzet te laten groeien.

Wij zijn goed in het online werven van klanten op het gebied van dakwerken en bieden je graag leads aan waar je echt wat aan hebt. Voor het kopen van leads uit jouw werkgebied hoef je bij ons geen langdurig contract af te sluiten. Bij ons reken je namelijk elke twee weken per lead af. Je bent dus zelf volledig in controle over de kosten voor het kopen van offerteaanvragen en loopt dus geen hoog investeringsrisico.

Wat zijn leads?

Als wij spreken over een lead, hebben we het over een bezoeker van één van onze dakwerken websites die een offerteaanvraagformulier heeft ingevuld. Dagelijks zorgen meerdere van onze medewerkers ervoor dat onze dakwerken websites hoog in de zoekresultaten van Google belanden. Onze websites worden erg goed gevonden in de zoekmachines, waardoor we veel aanvragen voor dakwerken klussen ontvangen.

Jij kunt deze aanvragen kopen. Door leads van potentiële klanten te kopen, hoef je zelf geen marketing te doen of andere dure acquisitie methodes in te zetten. Een win-win situatie voor iedereen: jij ontvangt gemakkelijk en snel nieuwe potentiële opdrachten en onze websitebezoekers worden goed geholpen.

Wat levert het mij op?

Wil je gebruik maken van onze handige service? Dan krijg je gegarandeerd kwalitatieve leads. Een kwalitatieve lead is een aanvraga met een hoge kans op een definitieve opdracht. Alle aanvragen worden namelijk geselecteerd en gecontroleerd door ons servicecenter.

Daarnaast profiteer je van een no-cure no-pay facturatie en hebt dus geen hoge instapkosten. Het gaat hier dus niet om een abonnement. Je betaalt alleen voor de leads die je ontvangt. Probeer het ook gratis uit en beoordeel zelf of dit geschikt is voor jouw bedrijf!

Hoe werkt het kopen van leads?

Wij hebben meerdere websites over dakwerk klussen in beheer. Al onze sites zijn er opgericht om potentiele klanten een offerteaanvraagformulier in te laten vullen. Een team van tekstschrijvers werkt er daarnaast dagelijks met succes aan om, zonder gebruik van advertenties, onze websites zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten verschijnen.

Elke lead die via onze sites binnen komt, wordt eerst door de medewerkers van ons servicecenter gecontroleerd en gefilterd, voordat we deze naar jou doorsturen. Dit doen we om te voorkomen dat je leads ontvangt waar je niets aan hebt en waar je dus ook niet voor wilt betalen. Je ontvangt van ons dus alleen kwalitatieve leads. Aan jou vervolgens de taak om de opdracht binnen te halen en de potentieel nieuwe klant snel een aantrekkelijk voorstel te doen.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze dakwerken websites in om je klanten uit je werkgebied te werven. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige dakdekker leads ontvangt. Potentiële klanten uit jouw werkgebied voor verschillende dakwerken.

dakdekker leads

Betaal per lead

Bij ons zit je niet vast aan een prijzig of langdurig abonnement. Facturatie vindt plaats per dakwerken lead. Afhankelijk van het soort lead en jouw werkgebied laten we je van tevoren weten wat de kosten per lead zijn. Om de twee weken ontvang je van ons dan een factuur voor de aanvragen die je in de afgelopen twee weken van ons hebt ontvangen.

Geen lead ontvangen? Dan ook geen kosten.

Wil je maar een beperkt aantal leads kopen? Ook dat kan! Geef het plafond van het aantal leads dat je wilt kopen aan ons door. Wij houden daar dan rekening mee. Op deze manier loop je geen risico, want je hebt zelf de volledige controle over de kosten die je maakt bij het inkopen van leads. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je bij ons direct opzeggen.

Verzekerd van kwalitatieve leads

Wij garanderen dat elke dakwerken lead die wij je doorsturen van hoge kwaliteit is. Dit kunnen we doen dankzij de medewerkers van ons servicecenter. Zij controleren alle aanvragen die online en telefonisch bij ons binnenkomen op volledigheid en checken of ze in jouw werkgebied vallen, voordat we de aanvragen naar jou doorsturen. Door de aanvragen op deze manier te filteren voorkomen we dat je leads ontvangt waar je niets aan hebt en waar je dus ook niet voor wilt betalen. Ontvang je toch een lead waar je niets mee kunt, dan heb je bij ons de mogelijkheid om de lead af te wijzen.

Welke dakwerken leads wil je ontvangen?

Ben jij specialist in dakgoten vervangen? Verdien jij het meest aan reparaties of werk je het liefst alleen voor zakelijke klanten? Geef het aan ons door. Want bij ons bepaal je naast je werkgebied ook zelf welk type dakwerken lead je ontvangt.

Je hebt de keuze uit exclusieve dakwerken leads of normale leads. De normale leads worden naar maximaal 5 andere dakwerkbedrijven gestuurd. Jij moet dan nog zelf de potentiële klant binnenhalen. De concurrentie wordt dus beperkt en tegelijkertijd kunnen we de bezoekers op onze websites een scherpe prijs beloven.

Liever geen concurrentie? Kies dan voor exclusieve dakwerken leads. De leads uit jouw werkgebied die bij ons binnenkomen, worden dan alleen naar jou toegestuurd. Vanzelfsprekend is de prijs per lead dan hoger, maar daar staat tegenover dat de kans om de opdracht definitief te maken voor jou een stuk groter wordt.

dakwerken leads

Probeer onze service kosteloos!

Vind jij nieuwe klanten werven vervelend of lastig? Wil je meer omzet genereren en je bedrijf sneller laten groeien zonder veel tijd te besteden aan het werven van nieuwe klanten? Overweeg dan om jouw acquisitie aan ons uit te besteden door bij ons leads te inkopen.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we je kunnen helpen om je omzet te verhogen. Daarom mag je onze service gratis en vrijblijvend uitproberen.

Neem contact met ons op. Je ontvangt vijf gratis dakwerken leads van ons. Zo ervaar je direct de voordelen van onze handige service, de kwaliteit van de leads en ontdek je of het ook geschikt is voor jouw bedrijf!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om de gevel te renoveren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.