Dakdekker affiliate programma: verdien meer met je website

Meld je nu aan

Eenvoudige integratie, geen technische kennis benodigd.

Dakdekker affiliate programma

Ben je eigenaar van een website die zich richt op dakdekkerswerkzaamheden, dakbedekking, dakgoten of gerelateerde producten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De Klantenwerving start een dakdekker affiliate programma waarmee je gemakkelijk extra inkomsten kunt genereren. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt profiteren van ons aantrekkelijke aanbod.

Waarom kiezen voor ons dakdekker affiliate programma?

  • Hoge vergoedingen per lead: We betalen een vast bedrag per dakdekker lead (aanvraag) aan onze affiliates. Onze vergoedingen zijn hoger dan bij andere affiliateprogramma’s.
  • Snelle betalingen: Ontvang je uitbetalingen binnen 14 dagen. Geen lange wachttijden, maar snelle en betrouwbare betalingen.
  • Gemakkelijke leadlevering: Lever leads eenvoudig via een iframe of API-koppeling. We zorgen voor een soepele en efficiënte integratie.
  • Gebruiksvriendelijk backend systeem: Ons handige backend systeem stelt je in staat om leads eenvoudig in te zien en te beheren. Altijd en overal toegang tot jouw leads.

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: Meld je aan voor ons dakdekker affiliate programma via onze website. Het proces is eenvoudig en snel.
  2. Integreren: Integreer onze leadleveringstools (iframe of API-koppeling) op je website. Wij ondersteunen je hierbij waar nodig.
  3. Leads genereren: Start met het genereren van leads via jouw website. Elke lead die je aanlevert, wordt door ons verwerkt en opgevolgd.
  4. Uitbetalingen ontvangen: Ontvang je betalingen snel en betrouwbaar binnen 14 dagen na het leveren van de leads.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om extra inkomsten te genereren met jouw website. Meld je vandaag nog aan voor ons dakdekker affiliate programma en profiteer van onze hoge vergoedingen en snelle betalingen. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Nu aanmelden!

Samen maken we van jouw website een nog succesvollere onderneming. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen!

Wij genereren leads in diverse branches

In 2012 zijn we begonnen met het werven van leads op het gebied van klussen en wonen. Inmiddels is het portfolio behoorlijk gegroeid en werven we klanten in zeer uiteenlopende branches. Van loodgieters, incasso en woningisolatie tot juridische dienstverlening. Onderstaand een aantal branches waarin wij actief zijn.