Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Gevelrenovatie leads

Het werven van nieuwe klanten voor je gevelrenovatiebedrijf is soms er lastig. Gelukkig maken wij het een stukje gemakkelijker voor je. Wij zijn namelijk expert op het gebied van klantenwerving! Met behulp van verschillende marketingmethodes zorgen wij er namelijk voor dat potentiële klanten aanvragen voor renovatie via één van onze websites indienen. Hierdoor krijg jij meer werk!

Hoe werkt dit precies?

Je bent vast benieuwd hoe dit allemaal werkt! Wij hebben veel websites op het gebied van gevelrenovatiewerkzaamheden. Op deze websites geven wij meer informatie en bieden we de mogelijkheid om één of meerdere offertes aan te vragen. De aanvragen voor offertes noemen wij leads.

De leads zetten we vervolgens naar jou door, zodat je een passende prijsopgave kunt maken voor de potentiële klant. Je betaalt altijd per lead en zit dus niet vast aan dure abonnementskosten. Daarnaast bepaal je ook zelf in welke regio je wilt werken. Wij werken in heel Nederland, maar ook per provincie is onze lead service beschikbaar.

Wij zorgen voor potentiële klanten

Zoals hierboven aangegeven zorgen wij ervoor dat eventuele nieuwe klanten onze gevelwerken websites makkelijk vinden, en hierop offertes kunnen opvragen. Deze aanvragen sturen wij naar jou, en eventuele andere vakmannen door, waarop je een offerte kunt maken. Hoewel wij over het algemeen werken op basis van een beperkte concurrentie (maximaal drie andere bedrijven), is het ook een optie om leads op exclusieve basis aan te vragen. Dan heb je geen concurrentie en is het binnenhalen van de opdracht eenvoudiger.

Elke lead die wij binnenkrijgen zullen wij eerst via ons servicecenter filteren. Zo weet je zeker dat je altijd over de benodigde informatie beschikt om een prijsopgave of afspraak te maken.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze gevelrenovatie websites in om je klanten uit je werkgebied te werven. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn hun gevel te laten renoveren.

gevelrenovatie leads kopen

Bij ons kun je kwalitatieve gevelwerken leads kopen

Het werven van nieuwe klanten is een kunst op zich, maar één van de garanties die wij geven is dat je bij ons altijd kwalitatieve leads krijgt toegestuurd. Elke lead wordt namelijk gecontroleerd door ons vakkundige servicecenter. Zij controleren de ingevoerde informatie en of het past bij de regio en uw bedrijf. Je betaalt dus nooit voor klussen die je niet kunt uitvoeren of die niet in jouw regio liggen.

Investeren in resultaat

De techniek die wij toepassen voor het werven van nieuwe klanten, is sterk afhankelijk van de vraag die er op het internet heerst. Voor de gevelwerken geldt bijvoorbeeld dat met name in de zomermaanden de aanvraag groot is, terwijl in de wintermaanden minder vaak een gevelrenovatie nodig is.

Moet je dan een vast aantal aanvragen per maand kopen?

Nee, dat hoeft niet!

Omdat wij begrijpen dat je niet voor niets wil betalen, maken wij gebruik van het zogeheten no cure no pay principe bij het inkopen van de aanvragen: je betaalt alleen voor de mogelijke klanten die wij voor jou werven. Afhankelijk van of je kiest voor het kopen van exclusieve leads, of klantenwerving op basis van beperkte concurrentie betaal je een bedrag per lead. Het is vervolgens aan jou om de klant daadwerkelijk binnen te halen, maar wij doen het voorwerk alvast. Bij ons krijg je bovendien de eerste vijf offerteaanvragen gratis toegestuurd!

Zelf bepalen welke gevelrenovatie leads je krijgt!

Niet elke gevelwerken specialist voert hetzelfde werk uit. De één richt zich met name op het afhandelen van een gevelrenovatie, de ander voert ook een gevelreiniging toe, of heeft specialisten in dienst voor het impregneren van de gevel.

Wij begrijpen dan ook dat je niet voor elke gevelwerken klus een leadaanvraag wil doen. Het is daarom mogelijk om bij ons aan te geven voor welke gevelrenovatie klussen precies je nieuwe klanten wilt laten werven, en voor welke regio’s dit geldt.

renoveren gevel leads

Kosteloos onze service uitproberen

Ben je benieuwd of het kopen van klantenleads een optie is voor jouw bedrijf? Heb je een vraag over het verschil tussen werken met beperkte concurrentie of op basis van exclusiviteit? Of zou je graag willen weten hoe het werven en doorsturen precies werkt?

Het is natuurlijk een optie om onze service uit te proberen. Via het contactformulier vraag je gemakkelijk een vrijblijvende proefperiode aan, waarbij je de eerste vijf leads gratis krijgt, en dus niet hoeft te kopen. Bevalt het?  Maak dan samen met ons een vervolgafspraak, en wij zorgen ervoor dat je snel profiteert van onze klantenwerving!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om de gevel te renoveren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.