Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Glas leads

Ben jij glaszetter, of de eigenaar van een glashandel? Lever je goede kwaliteit werk, maar vind je het moeilijk om nieuwe klanten te werven? Dan zit je bij ons op de goede plek! Waar jij ervaren bent in het werken met glas, zijn onze medewerkers ervaren in het werven van klanten met behulp van diverse marketing strategieën.

Door met ons samen te werken, krijg je op eenvoudige wijze maandelijks meer klussen!

Hoe werkt dit?

Wij ontwerpen en beheren verschillende websites. Hierop staat handige informatie over de werkzaamheden van een glaszetter en wat een glashandel precies voor hun kan betekenen. Via één van deze websites kan een potentiële klant één of meerdere offerteaanvragen doen.

Deze offerteaanvragen noemen wij leads. Wij sturen deze leads vervolgens door naar bedrijven die samenwerken met ons. Je kunt ervoor kiezen om leads op basis van beperkte concurrentie te ontvangen of leads op basis van exclusiviteit.

Meer weten? Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Wij zorgen voor potentiële klanten

Zoals gezegd is het werven van nieuwe klanten voor je bedrijf soms erg lastig. Sommige marketingmethodes kosten erg veel tijd en geld. Maak daarom gebruik van onze handige service! Je bent niet gebonden aan dure abonnement, hoge instapkosten of andere kosten voor marketing. Met onze goed presterende websites zorgen wij namelijk voor de potentiële klanten en aanvragen.

Door onze technieken is elke website die wij beheren makkelijk vindbaar, en zorgen we er tevens voor dat hierop de nodige informatie is te vinden over de klussen die jij uitvoert. Let wel op dat het kopen van een lead niet betekent dat de klant automatisch met jou in zee gaat. Het is vervolgens aan jou om aan de hand van de doorgestuurde aanvraag de juiste offerte te maken, en de klant aan jou te binden.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze glaszetter websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die nieuwe beglazing nodig hebben.

glashandel leads

Kies voor het kopen van kwalitatieve glas leads

Wij garanderen dat elke glas lead die je via ons krijgt toegestuurd van hoge kwaliteit is. Wat bedoelen we hiermee? Ons servicecenter controleert elke lead die binnenkomt. Zo controleren de servicemedewerkers de informatie, regio en of de lead past binnen de werkzaamheden van jouw bedrijf. Door deze selectie krijg je alleen aanvragen van serieuze potentiële klanten.

Betaal alleen voor de leads die je krijgt

Op het moment dat je onze klantenwerving service inschakelt, dan gaan wij actief aan de slag om meer nieuwe klanten voor jou te werven. Zoals bij elke branche varieert voor elke glashandel ook het aantal mensen dat maandelijks hulp nodig heeft. Voor het kopen van leads gaan wij daarom uit van de basis van het no cure no pay principe.

Wat betekent dit precies?

Je hoeft bij ons alleen te betalen voor het aantal potentiële klanten dat wij voor je werven. Je betaalt, afhankelijk van of je glas leads aanschaft op basis van beperkte concurrentie of exclusiviteit, een bepaald bedrag per lead. Wij houden via ons servicecenter bij hoeveel aanvragen wij per twee weken aan jou doorzetten, en maken op basis daarvan een factuur. Zo betaal je nooit teveel!

Welke glazenmaker leads wil je kopen?

Omdat wij begrijpen dat je niet alle klussen op het gebied van glas en beglazing uitvoert, is het bij ons een optie om aan te geven welke leads je wel en niet wil kopen.

Geef bijvoorbeeld aan dat je alleen aanvragen wilt ontvangen op het gebied van isolatieglas, of juist voor het vervangen van veiligheidsglas. Kies zo of je meer nieuwe klanten wenst binnen specialisaties die je al veel afhandelt, of juist binnen werkgebieden waarin je nog weinig werk hebt. Het is daarnaast een mogelijkheid om aan te geven voor welke provincies je de leads zou willen kopen. Zo blijft elke lead binnen je werkgebied.

glaszetter leads

Kosteloos onze service uitproberen

Zou je willen weten hoe onze lead service werkt? Ben je benieuwd naar het soort klanten dat wij voor jouw glashandel werven? Of heb je een vraag over de kosten voor de verschillende opties? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Je kunt bij ons altijd eerst een vrijblijvende proefperiode afronden, waarbij je de eerste vijf aanvragen gratis krijgt toegestuurd. Bepaal op vervolgens of je verder met ons in zee gaat en glas leads van ons wilt kopen. Wij helpen je met alle plezier!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die glasschade hebben of nieuwe beglazing willen.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.