Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Klanten werven: isolatie leads kopen!

Het werven van nieuwe klanten is niet altijd makkelijk. Je hebt te maken met concurrentie en niet elke potentiële nieuwe klant zal altijd voor jou kiezen. Voor de meeste manieren van klantenwerving, zoals het inkopen van advertenties, heb je hoge instapkosten. Je weet bovendien niet wat het rendement op je investering zal zijn.

Het werven van nieuwe klanten doe je bij ons zonder deze nadelen.

Bij ons is geen risico per investering, je betaalt geen hoge instapkosten én je zit niet aan een abonnement vast. Hoe dit allemaal mogelijk is? Door het kopen van isolatie leads! We geven je graag meer informatie.

Wij zorgen voor potentiële klanten

 “Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat is een lead?” Heel begrijpelijk als je dit denkt, daarom leggen we het graag voor je uit. Een lead is simpel gezegd een spoor naar een nieuwe klant. Bij ons bestaat een lead uit een contactaanvraag. Hoe dit in zijn werk gaat? Eigenlijk ook heel simpel. Wij doen erg ons best om ervoor te zorgen dat onze websites goed vindbaar zijn.

Als iemand op zoek is naar een isolatie specialist, dan is de kans groot dat hij/zij op één van onze websites terecht komt. De potentiële klant gaat naar het contactformulier en vult deze in. De aanvraag komt bij ons terecht en na een controle sturen we de aanvraag door naar jou. Vervolgens ben jij aan de beurt. Je maakt een offerte op maat en stuurt deze op of je neemt direct contact op met de klant voor een afspraak.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze isolatie websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van je diensten.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 isolatie aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige isolatie aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn hun woning te isoleren.

isolatie leads

Wij leveren kwalitatieve leads

Ga je bij ons aanvragen kopen? Dan ben je verzekerd van kwaliteit dankzij ons servicecenter. Wij sturen een aanvraag namelijk nooit zomaar door.

Elke lead komt eerst langs het servicecenter. De medewerkers van het servicecenter controleren de leads en sturen deze vervolgens door. Het is voor ons, en voor jou, erg belangrijk dat we alleen maar kwalitatieve isolatie leads doorsturen.

Toch niet helemaal tevreden met de kwaliteit? Geef het gerust aan en dan kijken wij naar een oplossing.

Investeren in resultaat

Loop geen enkel risico als je via ons nieuwe klanten gaat werven! We werken namelijk op basis van een no cure-no pay principe. Dit betekent dat je geen kosten hebt als je geen lead ontvangt. Je betaalt dus alleen maar voor de leads die je ontvangen hebt. Bovendien hoef je bij ons geen hoge instapkosten te betalen.

Het rendement op de investering kun je gemakkelijk zelf bepalen. Je betaalt namelijk altijd een vaste prijs per isolatie lead.

Hoe hoog is de leadprijs?

Dit hangt af van de sector, het type lead en jouw eigen wensen. Kies je voor leads met een beperkte concurrentie? Of wil je liever exclusieve leads ontvangen? Leads op basis van exclusiviteit zijn duurder, maar je hebt geen concurrentie. Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen je graag meer over het kopen van isolatie leads.

Wat voor isolatie leads wil je kopen?

Dankzij ons servicecenter leveren wij altijd kwalitatieve leads.

Het servicecenter heeft echter nog een voordeel, we kunnen namelijk aanvragen filteren. Hierdoor is het mogelijk om bij ons aan te geven wat voor soort aanvragen je wilt kopen. Ben je bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor het aanbrengen van isolatie in noordelijke provincies? Of plaats je alleen bepaalde isolatiesoorten? Geef het aan ons door, dan zorgen wij dat de juiste leads bij jou terechtkomen.

Daarnaast is het een mogelijkheid om vragen voor de bezoekers van onze website toe te voegen aan het contactformulier. Hoe oud is de woning? En wat voor soort isolatie willen ze laten aanbrengen? Op deze manier is het opstellen van een goede offerte een stuk makkelijker voor jou.

leads isolatie

Kosteloos onze service uitproberen

Heb je na het lezen nog vragen over deze manier van potentiële, nieuwe klanten werven? Of twijfel je of het kopen van isolatie leads iets voor jou is? Geen probleem, je kunt gratis onze service uitproberen. Tijdens de proefperiode ontvang je de eerste vijf aanvragen gratis! Zo bepaal je zelf of het werven van nieuwe klanten door het kopen van isolatie leads bij je past.

Neem gerust contact met ons op!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om isolatie te laten plaatsen.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.