Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Omzet verhogen met kunststof kozijnen leads!

Het is steeds laster om je online te onderscheiden van andere bedrijven, waardoor het werven van nieuwe klanten meer tijd en geld kost. Hulp nodig met je acquisitie en wil je zonder te veel energie je omzet verhogen? Begin dan met het kopen van kunststof kozijnen leads!

Wat zijn leads?

Een lead is een offerteaanvraag van een geïnteresseerde, potentiële klant. Zij willen hun raamkozijnen vervangen door kunststof kozijnen en zijn daarvoor op zoek naar de geschikte expert. Door deze kunststof kozijnen leads te kopen, kun jij gemakkelijk nieuwe klanten werven en zo je omzet verhogen. Zonder risico!

Probeer het gratis, neem snel vrijblijvend contact met ons op.

De grootste voordelen van onze service

De grootste voordelen van het inkopen van leads op een rij:

  • Dankzij ons eigen servicecenter ben je verzekerd van leads van de hoogste kwaliteit!

  • Je betaalt een vaste prijs per lead: geen hoge instap- of abonnementskosten.

  • Het rendement is zo eenvoudig te berekenen.

  • Je kiest zelf welke kunststof kozijnen leads je ontvangt en uit welke regio.

  • De eerste 5 leads ontvang je helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Wij zetten onze kunststof kozijnen websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van je diensten.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 kunststof kozijnen aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerteaanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige kunststof kozijnen aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn kunststof kozijnen te plaatsen.

kunststof kozijnen

Hoe werkt het kopen van leads?

Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze websites, zodat ze hoog scoren in de zoekresultaten van google. Als een potentiële klant op zoek is naar een bedrijf om de kozijnen te vervangen, dan komen ze snel één van onze websites tegen. Hierop vullen zij hun gegevens in met een uitgebreide opdrachtomschrijving.

Deze offerteaanvraag gaat eerst langs ons servicecenter. Hier worden de leads gefilterd voordat we ze naar jou doorsturen. Zo ben jij verzekerd van alleen de beste leads, waarmee je echt nieuwe klanten kunt werven. Het enige wat jij daarna hoeft te doen is contact opnemen en een scherpe offerte op te sturen!

Kies zelf welke leads je koopt!

Alle kunststof kozijnen leads die we genereren gaan eerst langs ons eigen servicecenter.
We filteren ze, wat het ook mogelijk maakt om zelf te kiezen welke leads je koopt! Zo kun je besluiten om alleen kunststof kozijnen leads te kopen uit een bepaalde regio of provincie, of je kunt je helemaal richten op raam- of juist deurkozijnen!

Hieronder lees je over de belangrijkste kunststof kozijnen leads die we met leadgeneratie binnenkrijgen.

Raamkozijnen leads

Verreweg de meeste leads hebben betrekking op raamkozijnen. Klanten zijn geïnteresseerd in het vervangen van hun oude, houten kozijnen of zijn gewoon toe aan een nieuwe uitstraling. De leads variëren van interesse in valramen tot kiepramen en alles daar tussenin. Wil jij nieuwe klanten werven en zo meer omzet draaien? Begin dan met het kopen van deze kunststof kozijnen leads!

Kunststof deurkozijnen leads

Naast raamkozijnen zien we ook steeds vaker dat mensen geïnteresseerd zijn in kunststof deurkozijnen. Ook hierbij is de vraag heel breed: het vervangen van de binnenkozijnen tot het plaatsen en realiseren van een compleet nieuwe kunststof schuifpui.

Reparaties en onderhoud

Een klein deel van de leads heeft betrekking op onderhoud en reparaties. Misschien hebben de klanten beschadigingen op het kunststof oppervlak, zoals krassen of scheuren. Het kan voorkomen dat een val-kiepraam uit het scharnier is gevallen en ze deze zelf niet meer terugkrijgen in het profiel. Wellicht willen ze de kleur van hun kunststof kozijnen veranderen.

kunststof kozijnen leads kopen

Altijd kwalitatieve kunststof kozijnen leads

Wij werken met een eigen servicecenter. Hier controleren ze elke lead die binnenkomt. Zij checken of alle contactgegevens zijn ingevuld en zorgen ervoor dat je alleen de beste leads krijgt doorgestuurd. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, en is de kans dat je nieuwe klanten werft het grootst!

Zit er toch een lead tussen waar je niks mee kunt?

Geen zorgen: geef het even aan, en de lead wordt niet in rekening gebracht. Zo betaal je alleen voor de leads waar je echt wat aan hebt.

Ook leads op exclusieve basis mogelijk

De meeste leads die we verkopen, zijn op basis van vergelijken. Dit betekent dat één lead wordt doorgestuurd naar 4 andere bedrijven. Zo kan de klant de prijzen vergelijken en kiezen wat voor hem of haar het beste aanbod is.

Maar het is ook mogelijk om leads op exclusieve basis te kopen!

Dat betekent dat de leads die we jou sturen alleen voor jou zijn: de klant heeft dan niet de mogelijkheid om te vergelijken. Dit vergroot de kans dat jij de klant binnenhaalt.

kunststof kozijnen leads

Kunststof kozijnen leads kopen? Probeer het gratis!

Ben jij het zat om geld, tijd en onnodig veel energie te steken in je marketing zonder echte resultaten te zien? Met het inkopen van leads zie je direct wat het je oplevert: je betaalt geen instapkosten en zit nergens aan vast: je betaalt alleen voor de offerteaanvragen die binnenkomen. Zo houd je meer tijd over voor je echte werkzaamheden!

Benieuwd of onze werkwijze bij je past? Als je begint met het kopen van leads krijg je de eerste 5 leads helemaal gratis! Bevalt het je toch niet, dan kun je op elk gegeven moment weer stoppen.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om kunststof kozijnen te laten plaatsen.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.

    Welke type kozijnen? (niet verplicht)