Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Loodgieter leads!

Wil je meer klanten en je omzet verhogen? Maak dan gebruik van onze handige service.

Jij bent, als loodgieter, natuurlijk expert in het aanleggen van leidingen, verhelpen van lekkages en andere loodgieterswerken. Je vakkennis gebruik je om mensen te helpen, maar hoe kom je nou gemakkelijk aan meer klanten? Daar zijn wij heel goed in! Wij zorgen ervoor dat je aanvragen ontvangt van potentiële klanten.

Acquisitie voeren is soms erg lastig en kost veel tijd. Daarnaast is marketing vaak erg kostbaar. Door ons het werk te laten doen, heb jij meer tijd over voor loodgietersklussen.

Wij zijn gespecialiseerd in het online werven van nieuwe klanten en verkopen kwalitatieve leads uit jouw werkgebied ook graag aan jou. Een lead kopen is een simpele en doeltreffende manier om je omzet snel te verhogen. Omdat je bij ons geen duur contract tekent maar per ontvangen loodgieter lead betaalt, ben je zelf volledig in controle over de kosten en loop je dus geen risico.

Wat zijn leads?

Een loodgieter lead is een kans voor jou op een nieuwe opdracht. Wij hebben een groot aantal websites op het gebied van loodgieterswerk. Onze medewerkers zorgen er dagelijks voor dat deze websites hoog genoteerd staan in Google, zonder dat daar dure advertenties voor nodig zijn. Op de websites staat handige informatie voor een bezoeker en we bieden de mogelijkheid om een offerteformulier in te vullen.

Zodra een potentiele klant via één van onze sites een offerteaanvraag doet, noemen wij dit een lead en kan dit een nieuwe klant van jou worden. Reageer snel op de offerteaanvraag die je van ons hebt ontvangen, want zo vergroot je de kans om tot een definitieve opdracht te komen.

En de kosten dan?

We rekenen geen hoge instapkosten, maar werken met een vaste prijs per aanvraag. Om de twee weken ontvang je van ons een factuur voor de aanvragen die je in de afgelopen twee weken van ons hebt ontvangen. Je kunt dus al snel en eenvoudig berekenen wat het rendement van jouw investering is. Probeer onze service, onderzoek of het je meer omzet oplevert en beoordeel zelf of het kopen van leads voor jou uit kan.

Neem contact met ons op!

Hoe werkt het?

Onze websites zetten we in om klanten uit jouw werkgebied te werven. De leads worden door de medewerkers van ons servicecenter gecontroleerd en gefilterd, voordat we ze naar jou doorsturen. Zo voorkomen we dat je leads ontvangt waar je niets meer kunt. Jij doet de klant vervolgens met een aantrekkelijk offerte een goed voorstel om jouw nieuwe potentiële opdracht binnen te halen. Simpel, transparant en doeltreffend.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze loodgieter websites in om je klanten uit je werkgebied te werven. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige loodgieter leads ontvangt. Potentiële klanten uit jouw werkgebied voor verschillende loodgietersklussen.

leads loodgieters

No cure, no pay

Onze werkwijze is gebaseerd op het pay-per-lead principe.

Je betaalt dus alleen per loodgieter lead. Vanzelfsprekend laten we je van tevoren weten wat de kosten per lead zijn. Heb je geen lead ontvangen? Dan heb je dus ook geen kosten. Bij ons zit je daarnaast niet vast aan een prijzig of en langdurig abonnement.

Bevalt het niet? Dan kun je direct opzeggen. Heb je maar een beperkt budget voor leads? Ook daar hebben we aan gedacht. Stel per maand een lead-plafond in en bepaal zelf het aantal aanvragen dat je wilt ontvangen. Zo ben je volledig in controle over de kosten die je maakt bij het kopen van leads. Hoogwaardige leads en zelf volledige controle over de kosten, dus geen risico.

Bepaal zelf welke leads je ontvangt

Bij ons betaal je niet alleen per lead, je bepaalt ook nog eens zelf welke type loodgieter leads je van ons ontvangt. Ben jij gespecialiseerd in het plaatsen van cv-ketels of juist in het aanleggen van sanitair? Geef het bij ons aan en wij zorgen ervoor dat je leads van jouw voorkeur ontvangt. Elke lead die bij ons binnenkomt sturen we naar maximaal 5 andere bedrijven. Je hebt dus maar beperkte concurrentie.

Liever geen concurrentie? Ook dat kan!

Wil je loodgieter leads op exclusieve basis ontvangen? Jij bent dan de enige die de lead van ons ontvangt. Deze leads zijn iets duurder, maar met exclusieve leads is de kans op een definitieve opdracht aanzienlijk groter.

Verzekerd van kwaliteit

Alle loodgieter leads die je van ons ontvangt zijn van hoge kwaliteit. Hoe we dat kunnen garanderen? Dankzij de inzet van ons vakkundige servicecenter!

De aanvragen die online en telefonisch bij ons binnenkomen, worden handmatig door de medewerkers van ons servicecenter gefilterd. Zij beoordelen de lead op volledigheid en of deze in jouw werkgebied valt. Zo ben je zeker van kwalitatieve leads en betaal je dus niet voor leads waar je niets aan hebt. Heb je toch een lead ontvangen waar je niet tevreden over bent? Dan bieden we je uiteraard de mogelijkheid om de lead te reclameren.

loodgieter lead

Kosteloos onze service uitproberen

Wil jij ook gemakkelijk aan nieuwe opdrachten komen zonder acquisitie te voeren? Ben je nieuwsgierig naar onze service of heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Ben je nog niet volledig overtuigd of twijfel je of de klanten die wij voor je werven voor jou interessant zijn? Probeer onze service dan vrijblijvend eens uit.

Je ontvangt van ons 5 offerteaanvragen uit het door jouw opgegeven werkgebied. Zo kun je de kwaliteit van onze loodgieter leads ervaren, onze werkwijze gemakkelijk uitproberen en zelf bepalen of je meer leads bij ons wilt kopen.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om de gevel te renoveren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.