Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Klanten werven? Notaris leads kopen!

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Met het kopen van notaris leads vergroot je zonder moeite of risico’s je klantenbestand: zo hoef je minder tijd te besteden aan je marketing, dat doen wij voor je, en draai jij meer omzet!

Neem snel vrijblijvend contact met ons op.

We bespreken dan alle mogelijkheden, zodat jij weet of het inkopen van notaris leads bij je past. Bovendien krijg je de eerste 5 leads gratis! Wat zijn leads? Een lead is een offerteaanvraag van een geïnteresseerde klant. Wij sturen je deze offerteaanvragen door, jij hoeft de klant alleen nog maar binnen te halen!

Waarom leads kopen?

Het kopen van leads heeft tal van voordelen, we zetten de grootste hieronder voor je op een rij:

  • Je kiest zelf welke notaris leads je koopt.

  • Je betaalt een vaste prijs per lead.

  • Er zijn geen hoge instapkosten en je zit niet aan een langdurig abonnement vast.

  • Je berekent gemakkelijk je eigen rendement, dus er zitten geen risico’s verbonden aan het kopen van leads!

  • Dankzij ons eigen servicecenter ben je verzekerd van leads van de hoogste kwaliteit!

Hoe werkt het?

Wij zetten onze notaris websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van je diensten.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 notaris aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerteaanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige notaris aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een notaris in te schakelen.

notaris leads

Altijd een vaste prijs per lead

Als je overgaat tot het kopen van notaris leads, betaal je bij ons altijd een vaste prijs per lead. Je betaalt dus alleen voor de leads die je ontvangt. We brengen geen hoge instapkosten in rekening en je zit ook niet aan een abonnement vast. Mocht deze werkwijze toch niet zo goed bij je passen, dan kun je op elk moment stoppen!

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken met een eigen servicecenter. Hier worden alle notaris leads die we genereren gefilterd. Er wordt gecheckt of er geen missende contactgegevens zijn en of de lead echt bij jouw notariskantoor en specialisme past. Zo ben je altijd verzekerd van leads van de hoogste kwaliteit. En geen zorgen: mocht er toch een lead inzitten die niet goed bij je past? Geef het bij ons aan, en we brengen hem niet in rekening.

Leads op exclusieve basis mogelijk

We geven je ook de mogelijkheid om notaris leads op exclusieve basis te kopen. Dat houdt in dat de leads die je binnenkrijgt, alleen naar jou gestuurd zijn en niet naar andere kantoren in de buurt. Dit vergroot de kans dat je de klant daadwerkelijk binnenhaalt!

Klanten kunnen contact opnemen via het offerteformulier of eventueel een telefoonnummer. Zo kun je ze in spoedgevallen zo snel mogelijk helpen.

notaris

Welke notaris leads wil je ontvangen?

Dankzij ons eigen servicecenter die de notaris leads allemaal filtert, is het ook mogelijk om te kiezen welke notaris leads je wilt kopen: wil jij alleen leads ontvangen met betrekking tot personen en familie of juist huis en hypotheek? Heb je andere wensen? Geef het bij ons aan en we kijken wat mogelijk is.

Je kiest bovendien zelf uit welke regio je de leads ontvangt, zodat je zeker weet dat je geen offerteaanvragen krijgt waar je niks aan hebt.

Personen en familie

De opdrachten binnen personen en familie zijn erg divers, van het opstellen van samenlevingscontracten, testamenten en huwelijkse voorwaarden tot het afhandelen van de erfenis en het regelen van de voogdij. Ben jij hierin gespecialiseerd? Koop dan deze waardevolle leads om nieuwe klanten te werven en je omzet te verhogen!

Huis en hypotheek

Met onze leadgeneratie krijgen we ook veel offerteaanvragen binnen in de categorie huis en hypotheek. Deze hebben voornamelijk betrekking op het opstellen van hypotheekaktes, tijdelijke koopcontracten en het oversluiten van een hypotheek. Als jij gespecialiseerd bent in huis en hypotheek, en onze klanten kunt helpen bij het kopen van hun eerste, tweede of derde huis, dan zijn deze notaris leads erg waardevol voor jou.

Stichting en bedrijf

Tot slot krijgen we regelmatig offerteaanvragen met betrekking tot stichting en bedrijf. Mensen die een eigen bedrijf willen oprichten en hulp nodig hebben met de keuze voor de juiste rechtsvorm. Of bijvoorbeeld bedrijven die de rechtsvorm willen wijzigen. Zij zijn op zoek naar een notariskantoor gespecialiseerd in stichting en bedrijven.

Probeer onze service gratis!

Wil jij nieuwe klanten werven? Begin dan met het kopen van notaris leads! Je zit nergens aan vast en kunt onze werkwijze bovendien gratis uitproberen: je krijgt namelijk de eerste 5 leads helemaal gratis! Past de methode toch niet goed bij je, dan zit je nergens aan vast.

Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier: wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden door te nemen.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om een notaris in te schakelen.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.