Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Putboring leads

Steeds meer mensen zien de voordelen in van een waterput. Er komen echter ook steeds meer bedrijven bij die putboringen kunnen uitvoeren. De concurrentie is hoog, en jij weet als geen ander dat de klanten niet vanzelf komen aanlopen. Ondanks je expertise valt de keuze niet altijd op jouw bedrijf. Hoe handig zou het zijn als je niet hoeft te investeren door dure advertenties te kopen of een vernieuwde website, maar wel nieuwe klanten werft? Ideaal, want het rendement (het aantal nieuwe klanten) via deze middelen is moeilijk in te schatten. Daarnaast gaat het om forse investeringen. Ons advies: wacht daar maar even mee.

Via ons initiatief kun je namelijk contact- en offerteaanvragen uit jouw regio kopen, zonder dat je moet investeren. ‘Zit ik dan vast aan een abonnement?’, hoor ik je denken. Dat is niet het geval: je betaalt namelijk alleen voor de aanvragen die je ontvangt. Wel zo eerlijk.

Wij zorgen voor potentiële klanten

Wij zorgen dus voor leads: potentiële, nieuwe klanten (een prospect). Dit kan een volledig ingevulde contactaanvraag zijn of bijvoorbeeld een offerteaanvraag voor het boren van een waterput, voor huishoudelijk gebruik. Zo’n aanvraag komt binnen op één van onze 200+ websites. Deze websites staan boordevol relevante informatie over o.a. putboringen, precies de informatie die de potentiële klant zoekt. Doordat deze websites hoog in Google staan komen er dagelijks diverse leads voor putboringen binnen. Jij doet dus waar jij goed in bent: putboringen uitvoeren voor particulieren en bedrijven. En wij zorgen voor de potentiële klanten.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze putboring websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

leads putboringen

Wij leveren kwalitatieve putboring leads

Wij hechten veel waarde aan hoge kwaliteit. De potentiële klanten die bij ons binnenkomen worden dus nooit direct doorgestuurd. Iedere lead (telefonisch of via de mail) gaat via ons servicecenter. Zij zorgen ervoor dat alle contactgegevens ingevuld zijn en dat het om een kwalitatieve putboring lead gaat.

Bijkomend voordeel is dat jij zelf kunt bepalen wat voor soort putboring lead je wilt ontvangen. Wil je bijvoorbeeld alleen putboringen uitvoeren omwille van warmtepompen? Dat kan.

Investeren in resultaat

Koop je putboring leads bij ons in? Dan investeer je in direct resultaat. Je betaalt namelijk altijd een vaste prijs per aanvraag. Wat de exacte kosten per lead zijn hangt af van je wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld als enige de putboring lead ontvangen? Of mag de lead naar meerdere (maximaal drie andere) partijen gestuurd worden? Deze keuzes hebben natuurlijk invloed op de leadprijs. Door de vaste prijs per aanvraag bereken je eenvoudig zelf je rendement. Je weet immers precies wat iedere putboring lead je kost én oplevert.

Wat voor putboring leads wil je ontvangen?

Afhankelijk van de diensten die je aanbiedt kies je zelf welke putboring leads je wilt kopen. Om welke regio gaat het? Tot hoe diep kan de machine boren? En welke wensen en behoeften heb je? Deze informatie vormt de basis voor welke soort putboring leads je ontvangt. In overleg is een hoop mogelijk.

putboringen leads

Kosteloos onze service uitproberen

Waar onze huidige klanten het meest over te spreken zijn? Het feit dat deze werkwijze geen risico met zich mee brengt. Je betaalt immers per lead. Ontvang je geen putboring lead dan heb je ook geen kosten. Je zit niet vast aan een abonnement en kunt indien je wilt eenvoudig leads reclameren, mocht je er niet tevreden over zijn. Denk je: ‘Ik ben wel benieuwd of dit kopen van contact- en offerteaanvragen werkt?’, dan hebben we een interessant aanbod!

Probeer nu vrijblijvend onze service en ontvang de eerste vijf leads gratis. Dan kun je zelf ervaren wat je van het kopen van leads vindt. Samen verhogen we je omzet! Meer weten of direct aanmelden voor de proefperiode?

Neem dan contact met ons op.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.