Renovatie leads kopen

Het werven van nieuwe klanten is voor veel renovatie bedrijven een tijdrovende en lastige klus. Gelukkig hebben wij de oplossing! Door renovatie leads bij ons te kopen, bespaar je jezelf veel tijd en moeite. Wij nemen het werven van nieuwe klanten uit handen, zodat jij deze tijd kan steken in jouw bedrijf. Wil jij snel nieuwe klanten werven en zo je omzet verhogen?

Probeer onze leadservice gratis en vrijblijvend uit!

Je ontvangt van ons 5 hoogwaardige aanvragen van klanten uit jouw werkgebied. Het uitproberen is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Op deze pagina lees je meer over wat leads zijn, hoe je nieuwe klanten werft, wat de voordelen van onze werkwijze zijn en hoe het inkopen van leads werkt.

Lees meer over:

lead kopen

Wat zijn renovatie leads?

Wat zijn leads? Leads zijn potentiële klanten die via één van onze websites een offerteaanvraag doen. Deze klant wil bijvoorbeeld een (badkamer)renovatie laten uitvoeren, een nieuw dak, een oprit bestraten of verhuizen; wij zijn actief in het werven van klanten in zeer uiteenlopende branches.

Een lead is dus een potentiële klant.

Nieuwe renovatie klanten werven, wat zijn de opties?

Er zijn verschillende manieren om nieuwe renovatie klanten te werven; telefonische acquisitie, adverteren, sociale media of het maken van een website. Het werven van nieuwe klanten kost veel tijd en geld. Dat weet jij als vakspecialist als geen ander.

Ben jij op zoek naar een andere manier om klanten te werven?

Besteed dan de leadgeneratie uit! Wij zijn expert in leadgeneratie, jij specialist in je vakgebied. Via onze websites zorgen wij dat je nieuwe renovatie klanten ontvangt. Je betaald een vaste prijs per renovatie lead. Als je geen leads ontvangt, dan heb je ook geen kosten. Dankzij ons service center ben jij verzekerd van kwalitatieve renovatie leads. Bereken eenvoudig het rendement van je investering!

Wat zijn de voordelen van renovatie leads kopen?

Wat zijn de grootste voordelen van onze werkwijze? Lees het hieronder!

  • Pay per lead: je betaald altijd een vaste prijs per renovatie lead. Ontvang je geen leads? Dan heb je ook geen kosten! Je zit dus niet vast aan hoge abonnementskosten. Er zit geen risico verbonden aan het kopen van een renovatie lead.
  • Geen hoge instapkosten: bij ons betaal je geen hoge instap kosten. Je investeert per aanvraag. Je berekent eenvoudig het rendement van je investering.
  • Altijd kwalitatieve leads: de aanvragen die bij ons binnenkomen worden door ons gecontroleerd op kwaliteit. Dit is een handmatig proces, waardoor jij verzekerd bent van een kwalitatieve renovatie lead. Toch een verkeerde of onvolledige klantaanvraag ontvangen? Wij bieden je de mogelijkheid om deze renovatie lead te reclameren, we brengen dan geen kosten in rekening.
  • Soort leads: zijn er binnen jouw branche verschillende soorten werkzaamheden? Je bepaald zelf welke soort leads je wilt ontvangen en welke niet. Daarnaast bepaal je zelf de regio.
  • Je hoeft zelf niet te investeren in marketing, acquisitie of klantenwerving: dat nemen wij namelijk uit handen. Kies voor leads op basis van vergelijken, of ga voor leads op exclusieve basis.

Benieuwd of onze service bij jou past? Goed nieuws: wij bieden de mogelijkheid om het gratis en vrijblijvend te proberen. Neem contact met ons op en ontvang de eerste 5 offerteaanvragen gratis!

Je omzet verhogen door renovatie leads te kopen?

Probeer het gratis en vrijblijvend uit! Wij sturen je 5 gratis offerteaanvragen van potentiële klanten uit jouw werkgebied.

Probeer het vrijblijvend uit!

Hoe werkt het kopen van renovatie leads?

Het inkopen van leads is vrij eenvoudig. Je investeert een vast bedrag per lead en kiest zelf welke soort renovatie leads je wilt ontvangen, en wat je werkgebied is. Potentiële klanten die onze websites bezoeken kunnen eenvoudig hun gegevens achterlaten via het contact- en offerteformulier.

Zodra de klant een offerteaanvraag heeft gedaan, komt deze binnen bij ons servicecenter. Hier wordt de lead gefilterd en gecontroleerd op kwaliteit: alleen als alle gegevens compleet zijn en de opdrachtomschrijving is duidelijk, wordt de lead door gestuurd naar jouw en enkele andere bedrijven binnen de renovatie branche.

Je neemt vervolgens zelf contact op met de klant en doet een aantrekkelijk aanbod. Op deze manier haal je de klant binnen! Ontvang je toch een onvolledige lead of kloppen de contact gegevens niet? Dan brengen wij geen kosten in rekening.

Nieuwe renovatie leads: wat zijn de mogelijkheden?

Wil jij je omzet verhogen door renovatie leads te generen? Dat kan!

Wij bieden twee verschillende manieren van leads inkopen aan:

  • Leads op basis van vergelijken: de klant doet via één van onze websites een offerteaanvraag en ontvangt maximaal 5 offertes van bedrijven, waaronder die van jou. De klant kiest zelf het meest voordelige bedrijf
  • Leads op exclusieve basis: de klant een offerteaanvraag via onze website maar ontvangt alleen een offerte van jouw bedrijf. Er is dus geen sprake van concurrentie; zo vergroot jij de kans op het werven van deze klant.

Renovatie leads kopen? Probeer het gratis!

Wil jij je omzet verhogen en nieuwe klanten werven? Koop dan renovatie leads! Onze service is geheel vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om onze service gratis te proberen: je krijgt namelijk de eerste 5 leads helemaal gratis! Op deze manier ervaar je zelf hoe het is om de werving van klanten niet zelf te hoeven doen.

Probeer het gratis, ontvang 5 offerteaanvragen!

Na je contact aanvraag via het contactformulier bellen wij je zo snel mogelijk op om de mogelijkheden te bespreken. Past het toch niet bij jou? Geen zorgen, je zit nergens aan vast!

Laat je bedrijf groeien

Ontvang dagelijks opdrachten uit je regio. Duidelijke voorwaarden, geen verrassingen achteraf. Benieuwd naar de exacte werkwijze en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Probeer het vrijblijvend uit!

Wij genereren leads in diverse branches

In 2012 zijn we begonnen met het werven van leads op het gebied van klussen en wonen. Inmiddels is het portfolio behoorlijk gegroeid en werven we klanten in zeer uiteenlopende branches. Van loodgieters, incasso en woningisolatie tot juridische dienstverlening. Onderstaand een aantal branches waarin wij actief zijn.

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.