Leerzame stage bij De Klantenwerving

Leerzame stage

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stage? Dan zit je bij ons goed. Maar wie zijn wij? De Klantenwerving is een jong en snelgroeiend online marketingbureau, met een tof team van medewerkers.

Wat doen wij?

De Klantenwerving neemt het werven van nieuwe klanten (leads) uit handen. Wij zorgen dat het MKB nieuwe klanten ontvangt, zonder dat er grote investeringen nodig zijn. Hoe? De ondernemer betaalt een vast bedrag per potentiële klant. Een effectieve methode om nieuwe omzet binnen te halen!

Onze methode is de ideale oplossing voor het MKB. De media (o.a. websites) die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Al ruim zes jaar kunnen bedrijven bij ons terecht voor extra klanten. Inmiddels is het portfolio behoorlijk gegroeid en werven wij klanten in uiteenlopende branches.

Wat bieden wij?

  • Goede begeleiding
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Leuke, informele werksfeer

Erkend leerbedrijf voor:

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor uiteenlopende stages. Welke afdeling kom jij versterken?

Actuele stageplaatsen

Binnen ons bedrijf zoeken wij voortdurend stagiaires die bij ons passen. Bij ons leer je hoe je (commerciële) kansen binnen het bedrijf kunt zien en hoe je deze kunt benutten. Contact met potentiële klanten, inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten, of het verbeteren en benutten van social media. Afhankelijk van je opleiding en interesses bepalen we samen een opdracht en stellen we hier een plan van aanpak voor op. Samen komen we dan tot een mooi resultaat.
Je stage zal vooral vallen binnen de commerciële tak van ons bedrijf. Je zal starten in het servicecenter waar je consument en bedrijf samenbrengt. Daarnaast wordt je ook betrokken in het proces om nieuwe klanten te vinden en te werven.
Op de afdeling secretariaat en receptie ben je een belangrijke, ondersteunende collega. Je exacte werkzaamheden hangen af van je leerdoelen en interesses. Van de telefonie tot het notuleren tijdens vergaderingen. Afhankelijk van je opleiding en interesses bepalen we samen een opdracht en stellen we hier een plan van aanpak voor op. Samen komen we dan tot een mooi resultaat.
Als applicatie- en mediaontwikkelaar bedenk (en maak) je applicaties die bijvoorbeeld de efficiënte verbeteren. Afhankelijk van je opleiding en interesses bepalen we samen een opdracht en stellen we hier een plan van aanpak voor op. Samen komen we dan tot een mooi resultaat.
Zit verkopen in je bloed? Word je blij van klantcontact? Dan zit je bij ons goed. Afhankelijk van je opleiding en interesses bepalen we samen een opdracht en stellen we hier een plan van aanpak voor op. Samen komen we dan tot een mooi resultaat.

Interesse?

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar administratie@deklantenwerving.nl.

Deel deze vacature met vrienden of familie