Onze medewerkers

Achter een goed bedrijf staat ook een goed team van medewerkers. Zo ook bij ons, met trots stellen wij ons team aan jou voor:

Chris van der Veen
Chris van der VeenEigenaar

Chris neemt de strategische beslissingen en heeft het overzicht op alle zaken. Als expert in online marketing en leadgeneratie, ziet hij de kansen om voor jou meer omzet te realiseren.

Jelmer Stoelwinder
Jelmer StoelwinderAlgemeen Directeur / Sales

Jelmer zijn kracht is dat hij de juiste mensen op de juiste plek weet te zetten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de sales, het aangaan van nieuwe partnerships en het behouden van het klantenbestand.

Sander Sijtsma
Sander SijtsmaHoofd Marketing

Sander zijn hart gaat sneller kloppen van alles wat met online marketing te maken heeft, van zoekmachine optimalisatie tot ab-testing. Samen met het gehele marketingteam maakt hij websites succesvol.

Danella Lindeboom
Danella LindeboomContent Manager

Danella is een echte duizendpoot; ze voert keywordonderzoek uit en stelt briefings op en publiceert en verbeterd pagina’s. Ook houdt ze zich ook bezig met het uitvoeren van diverse onderzoeken en analyses.

Sanne Douma
Sanne DoumaContent Manager

Sanne ondersteunt de afdeling content bij het publiceren en verbeteren van pagina’s. Daarnaast werkt ze aan het opbouwen en updaten van bedrijvendatabases voor diverse websites.

Bas Dijkstra
Bas DijkstraContent Manager

Bas houdt zich niet alleen bezig met het verbeteren van conversie, maar ook van design en tekst op de websites. Daarnaast zet Bas met zijn video editing-skills de mooiste video’s voor op de websites in elkaar.

Tineke Krijgsheld
Tineke KrijgsheldTekstschrijver

Van een pakkende wervingstekst tot een goed scorende SEO-tekst: Tineke ademt letters en weet bezoekers op de juiste manier aan te spreken. Daarnaast stelt ze briefings op voor zowel Nederlandse, Duitse als Franse tekstschrijvers.

Arjan Elsinga
Arjan ElsingaHoofd Administratie

Arjan focust zich op het bijwerken en onderhouden van de financiële administratie. Ook de automatisering van de administratie behoort tot het takenpakket van Arjan. Daarnaast ondersteund Arjan de ICT.

Inge Steigstra
Inge SteigstraMedewerker Servicecenter

Ook in de avonden en weekenden doen potentiële klanten contactaanvragen op onze websites. Inge controleert de leads op kwaliteit en zorgt ervoor dat de potentiële klanten terecht komen bij de juiste afnemers.