Onze medewerkers

Achter een goed bedrijf staat ook een goed team van medewerkers. Zo ook bij ons, met trots stellen wij ons team aan jou voor:

Chris van der Veen
Chris van der VeenEigenaar

Chris neemt de strategische beslissingen en heeft het overzicht op alle zaken. Hij ziet de kansen om voor jou meer omzet te realiseren.

Jelmer Stoelwinder
Jelmer StoelwinderVestigingsmanager

Je krijgt Jelmer aan de lijn wanneer je met ons belt. Hij verzorgt het klantcontact en weet exact waar voor jou de kansen liggen.

Sander Sijtsma
Sander SijtsmaContent Manager

Websites goed vindbaar maken én houden, dat is de taak van Sander. Zo zorgt hij voor geïnteresseerde, potentiële klanten.

Rinse van Dijk
Rinse van DijkContent Manager

Rinse zorgt er voor dat er constant nieuwe teksten op onze websites staan. Hierdoor zijn wij beter vindbaar en kunnen wij jou meer leads leveren.

Danella Lindeboom
Danella LindeboomTekstschrijver

Danella staat altijd voor ons klaar als we teksten nodig hebben. Informatieve of wervende teksten, zij weet van een bezoeker een potentiële klant te maken.

Tineke Krijgsheld
Tineke KrijgsheldTekstschrijver

Als we teksten nodig hebben die een andere invalshoek vereisen vragen we Tineke. Met haar frisse blik en taalkundig vernuft weet zij de conversie te verhogen.

Jeanine Lindeboom
Jeanine LindeboomTekstschrijver

Jeanine is onze tekstschrijver én taalkundige. Ze zorgt voor foutloze, pakkende teksten en verdiept zich sinds kort ook in de Vlaamse taal.

Shelley Vlasveld
Shelley VlasveldMedewerker Servicecenter

Ons servicecenter staat onder leiding van Shelley. Zij controleert de kwaliteit van de leads en staat de potentiële klant graag telefonisch te woord.

Esther Faber
Esther FaberMedewerker Servicecenter

Esther focust zich op de administratie en het servicecenter. Ze werft nieuwe klanten en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de leads hoog blijft.

Lianne Hamstra
Lianne HamstraMedewerker Servicecenter

Lianne zorgt er voor dat de potentiële klanten de juiste afnemer bereiken. Hiernaast ondersteunt zij Jelmer in de administratie.

Jaimy Krol
Jaimy KrolMedewerker Servicecenter

Jaimy werkt voornamelijk in de avonden en weekenden. Overdag is ze bezig met haar gezin, ’s avonds zorgt zij voor kwalitatieve leads.

Inge Steigstra
Inge SteigstraMedewerker Servicecenter

Ook in de avonden en de weekenden vinden potentiële klanten onze websites. Inge ziet toe op de kwaliteit en zorgt ervoor dat ze jou bereiken.