Onze medewerkers

Achter een goed bedrijf staat ook een goed team van medewerkers. Zo ook bij ons, met trots stellen wij ons team aan jou voor:

Chris van der Veen
Chris van der VeenEigenaar

Chris neemt de strategische beslissingen en heeft het overzicht op alle zaken. Hij ziet de kansen om voor jou meer omzet te realiseren.

Jelmer Stoelwinder
Jelmer StoelwinderVestigingsmanager

Je krijgt Jelmer aan de lijn wanneer je met ons belt. Hij verzorgt het klantcontact en weet exact waar voor jou de kansen liggen.

Sander Sijtsma
Sander SijtsmaContent Manager

Websites goed vindbaar maken én houden, dat is de taak van Sander. Zo zorgt hij voor geïnteresseerde, potentiële klanten.

Rinse van Dijk
Rinse van DijkContent Manager

Rinse zorgt er voor dat er constant nieuwe teksten op onze websites staan. Hierdoor zijn wij beter vindbaar en kunnen wij jou meer leads leveren.

Danella Lindeboom
Danella LindeboomContent Manager

Danella is sterk in SEO-teksten en keywords. Ze publiceert pagina’s, stelt briefings op en schrijft teksten. Zij weet van een bezoeker een klant te maken.

Tineke Krijgsheld
Tineke KrijgsheldTekstschrijver

Als we teksten nodig hebben die een andere invalshoek vereisen vragen we Tineke. Met haar frisse blik en taalkundig vernuft weet zij de conversie te verhogen.

Jeanine Lindeboom
Jeanine LindeboomTekstschrijver

Jeanine is onze tekstschrijver én taalkundige. Ze zorgt voor foutloze, pakkende teksten en verdiept zich sinds kort ook in de Vlaamse taal.

Maud Boonstra
Maud BoonstraMedewerker Servicecenter

Maud focust zich op het servicecenter. Ze werft nieuwe klanten en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de leads die binnenkomen hoog blijft.

Lisa Spinder
Lisa SpinderMedewerker Servicecenter

Lisa is onze administratieve koningin. Ze behoud de structuur en het overzicht. Ook klanten werven behoort sinds kort tot haar uitgebreide takenpakket.

Jaimy Krol
Jaimy KrolMedewerker Servicecenter

Jaimy verzorgt het doorzetten van de leads die bij ons binnenkomen. Met haar kritische blik ondersteunt ze daarnaast in de administratie.

Lianne Hamstra
Lianne HamstraMedewerker Servicecenter

Lianne zorgt er voor dat de potentiële klanten de juiste afnemer bereiken. Hiernaast ondersteunt zij Jelmer in de administratie.

Jelyn Houweling
Jelyn HouwelingMedewerker Servicecenter

Jelyn is één van onze krachten in de avonden en weekenden. Zij controleert de kwaliteit van de leads en zet ze snel naar onze afnemers door.

Inge Steigstra
Inge SteigstraMedewerker Servicecenter

Ook in de avonden en de weekenden vinden potentiële klanten onze websites. Inge ziet toe op de kwaliteit en zorgt ervoor dat ze jou bereiken.