Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Klanten werven: verhuizen leads kopen!

Studenten die op kamers gaan, gezinnen die een grotere woning betrekken of ouderen die in een bejaardentehuis gaan wonen, de verhuis branche staat nooit stil. Er zijn echter vele verhuisbedrijven waardoor het werven van klanten niet altijd makkelijk is. Hoe goed en ervaren je ook bent, de klant zal niet altijd jouw bedrijf inschakelen.

Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing.

Bij ons kun je namelijk eenvoudig nieuwe klanten werven. Hoge instapkosten zijn er niet en je hebt geen abonnement dus je kunt direct opzeggen. Hoe? Je doet dit door het kopen van verhuis leads.  We leggen je graag uit hoe het kopen van verhuis aanvragen in zijn werk gaat.

Wij zorgen voor potentiële klanten

Wellicht vraagt je je nu af: wat is een lead? Een lead is het eerste contact met een prospect, oftewel een potentiële, nieuwe klant. Hoe het vinden van een klant in zijn werk gaat? Ons team zorgt ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google.

Stel je eens voor, een gezin wil verhuizen en zoekt daarvoor een verhuisbedrijf. De zoektocht naar een bedrijf begint in de meeste gevallen bij Google. Wij zijn erg bedreven in het goed vindbaar maken van onze websites. Door de goede posities in de zoekmachines belanden vele potentiële klanten op onze websites. Wij hebben de teksten zo ingestoken dat de bezoeker overtuigd wordt om een offerteaanvraag te doen. In deze offerteaanvraag geeft de bezoeker een omschrijving van de klus en vult zijn of haar gegevens in op ons contactformulier. Wij controleren de aanvraag en sturen deze vervolgens door naar jou. Hierna stuur jij de potentiële klant een passende offerte, of je maakt direct een afspraak.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze verhuiswebsites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn om te verhuizen.

verhuizen leads

Wij leveren kwalitatieve leads

Wil je nieuwe klanten werven en ga je daarom verhuis leads bij ons inkopen? Dan ontvang je alleen maar kwalitatieve aanvragen. Elke verhuis lead die bij ons binnenkomt gaat namelijk eerst via ons servicecenter voordat wij deze naar jou doorsturen. De lead wordt hier gecontroleerd op kwaliteit. We vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met elke verhuis lead die je ontvangt. Vind je onverhoopt dat een verhuis lead toch niet de gewenste kwaliteit heeft? Laat het ons weten, dan kijken wij of we deze kunnen reclameren.

Investeren in resultaat

Bij ons investeer je in resultaat. Als je verhuis aanvragen bij ons inkoopt dan betaal je namelijk een vaste prijs per lead. Ontvang je geen verhuis aanvragen? Dan heb je ook geen kosten. Je hebt hierdoor geen risico op je investering. Daarnaast betaal je altijd een vaste prijs per lead. Een voordeel hiervan is dat je het rendement op jouw investering eenvoudig bepaalt.

De leadprijs hangt af van je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld alleen verhuizen leads op exclusieve basis kopen? In dat geval betaal je een hogere leadprijs dan wanneer je ze ontvangt op basis van vergelijken. Als je verhuis leads op basis van vergelijken wilt ontvangen dan wordt de aanvraag van een potentiële, nieuwe klant naar maximaal 3 andere bedrijven verzonden. Het is dan aan jou om de klant voor je te winnen met een aantrekkelijke offerte.

Wat voor verhuis leads wil je ontvangen?

Je bepaalt zelf wat voor verhuizen aanvragen je wilt kopen. Ben je alleen beschikbaar voor mensen die verhuizen in het noorden van het land? Geen probleem, je kunt je werkgebied per provincie aangeven.

Daarnaast is het mogelijk om bepaalde vragen aan de prospects te stellen via ons contactformulier. De potentiële klant moet deze vragen beantwoorden. Vraag bijvoorbeeld hoeveel mensen gaan verhuizen zodat je van te voren weet of het om een grote of kleine verhuizing gaat. Op deze manier is het opstellen van een offerte een stuk makkelijker. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven wat voor soort verhuizen leads je wilt ontvangen. Alleen interesse in kantoorverhuizingen? Of juist in particuliere? Omdat elke verhuizen lead langs het servicecenter gaat kunnen wij aanvragen voor je filteren.

verhuizing leads

Kosteloos onze service uitproberen

Ben je op zoek naar een manier om nieuwe klanten te werven? Ontvang je graag meer informatie over deze manier van klantenwerving? Of ben je benieuwd of het kopen van aanvragen iets voor jou is?

Het is mogelijk om kosteloos en vrijblijvend onze service uit te proberen tijdens een proefperiode. Zo ervaar je zelf of het werven van nieuwe klanten door het kopen van verhuizen leads bij jou past.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang de eerste 5 leads gratis.

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een om te verhuizen.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.