Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-lead, no-pay basis.

Vochtbestrijding leads kopen?

Steeds meer mensen ondervinden vochtproblemen in hun huis. Optrekkend-, doorslaand- en condensatievocht zorgen veel veel problemen. Jij weet daar alles van af!

Toch is het werven van nieuwe klanten niet altijd eenvoudig. Bovendien kost het veel tijd en tijd is natuurlijk kostbaar.

Wij bieden de oplossing! Wij zijn namelijk expert in het werven van potentiële klanten voor jou.

Hoe werkt het?

Door leads te kopen voor klussen op het gebied van vochtbestrijding, werf je eenvoudig en snel nieuwe klanten. Je hoeft geen dure marketingmethodes te gebruiken. Ook zit je niet vast aan maandelijkse abonnementen. Je betaalt een vast bedrag per lead (aanvraag) die wij aanleveren. Zo is het direct overzichtelijk voor je welke

Hoe komen wij aan potentiële klanten?

Door de jaren heen hebben wij een groot aantal websites gelanceerd in verschillende branches, zo ook in de vochtbestrijding branche. Deze websites scoren uitstekend in Google. Hiervoor gebruiken we geen dure advertenties. Onze tekstschrijvers en websitebouwers zorgen er elke dag voor dat onze websites up-to-date zijn.

Hoe werkt het?

Wij zetten onze vochtbestrijding websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw diensten.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied met een vochtprobleem in de muren of kelder.

vochtbestrijding leads kopen

Unieke leads van hoge kwaliteit

Wij zijn erg trots op de kwalitatieve leads die wij jou kunnen bieden en doen er ook alles aan om deze kwaliteit te blijven garanderen. Hierbij is ons vakkundige servicecenter erg belangrijk.

Alle leads, zowel online aanvragen als telefoontjes, komen namelijk binnen bij het servicecenter. De servicemedewerkers checken de correctheid van de contactgegevens en beoordelen tevens de kwaliteit van de lead. Zo weet jij zeker dat je alleen de beste leads binnen krijgt.

Uiteraard denken we graag met je mee over het type leads dat je ontvangt. Je kunt namelijk de regio bepalen, door heel Nederland of in één of meerdere provincies, maar ook het type werkzaamheden. Voer jij bijvoorbeeld alleen kelderdichtingen uit of ben je specialist in doorslaand vocht? Dan ontvang je alleen leads in jouw gekozen vakgebied.

Zit er een lead bij waar je toch niet helemaal tevreden over bent? Laat het dan snel weten en wij kijken samen naar een oplossing.

Op basis van pay-per-lead kopen

Wij werken op basis met een pay-per-lead constructie. Ideaal!

Kort gezegd, is dit hetzelde als kopen met het no-cure, no-pay principe. Je betaalt dus alleen voor een ontvangen aanvraag, lead, van een potentiële klant. Wij zijn erg transparant in onze leadprijzen, echter hangt dit wel af van je eigen wensen. Wil je exclusief de gegevens van de potentiële prospect kopen? Dan betaal je een hogere leadprijs.

Een andere optie die wij aanbieden is dat wij de contactgegevens naar maximaal 3 andere vochtbestrijding bedrijven sturen. De klant is op de hoogte dat hij/zij meerdere offertes kan ontvangen. Jij doet een goed prijsvoorstel aan de hand van de klus. Met dit prijsvoorstel hoop je dat de klant te overtuigen voor jou te kiezen. Er zit dus iets meer risico aan het kopen van dit type leads.

Bij ons is veel mogelijk!

Wij snappen dat niet elk vochtbestrijding bedrijf landelijk werkt. Het is daarom mogelijk om per provincie het werkgebied aan te geven. Zo bepaal je zelf uit welke regio’s jij nieuwe klanten ontvangt. Je hebt, tot op zekere hoogte, ook de mogelijkheid om bepaalde vragen te stellen die onze bezoekers op het contactformulier dienen te beantwoorden. Zo kan je vragen of ze willen aangeven waar het vochtprobleem zich in huis bevindt. Daarnaast kan je ook vragen om aan te geven wat de gewenste oplossing is. Al deze vragen maken het voor jou makkelijker om een goede offerte op te stellen.

vochtbestrijding leads

Vrijblijvend onze service uitproberen

Heb je behoefte aan meer potentiële klanten die uiteindelijke voor meer omzet kunnen zorgen?

Wij garanderen lage instapkosten, minimale risico’s en kwalitatieve leadaanvragen. Kies je ervoor om samen met twee andere vochtbestrijding bedrijven een offerte aan te bieden of wil je liever het exclusieve recht op een potentiële prospect? Aan jou de keus.

Bekijk onze deal voor jou:

Wij weten dat online marketing voor veel vochtbestrijding bedrijven een vreemde wereld is. Daarom willen we jou gratis en vrijblijvend laten kennismaken met onze service. Ga met ons de samenwerking aan en ontvang de eerste vijf leads gratis. Voor jou een uitgelezen kans om te kijken of onze methode werkt. Zo gaan we samen de omzet van jouw vochtbestrijding bedrijf verhogen.

Meld je vandaag nog aan voor de proefperiode door ons contactformulier in te vullen, wij beginnen alvast met het werven van nieuwe klanten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.