Wij werven op succesvolle wijze klanten op no-cure, no-pay basis.

Zonwering leads

Werkzaam in de zonwering branche en op zoek naar nieuwe klanten? Het werven van klanten wordt steeds lastiger en kost steeds meer tijd. Geen tijd of zin in om acquisitie te voeren? Besteedt het uit aan De Klantenwerving! Bij ons kun je zonwering leads kopen om zo je omzet te vergroten!

Op deze pagina leest je meer over zonwering leads. Wat zijn leads? En hoe kun je met het inkopen van een lead meer omzet genereren? Wil je graag meer informatie? Vul dan het contactformulier in, en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Wat is een lead?

Een zonwering lead is niets anders dan een offerteaanvraag van een potentiële klant. Deze zonwering leads kun je bij ons kopen, om zo gemakkelijk nieuwe klanten te werven. Op deze manier verhoog jij je omzet zonder zelf veel tijd aan acquisitie te besteden!

Wij doen waar wij goed in zijn: het vindbaar maken van onze websites. Doordat de websites goed in zoekmachines scoren, krijgen wij dagelijks offerteaanvragen binnen van potentiële nieuwe klanten die zonwering willen laten installeren. Jij haalt deze nieuwe klanten binnen en genereert zo meer omzet!

Hoe werkt het?

Wij zetten onze putboring websites in om je te voorzien van klanten uit je werkgebied. De aanvraag wordt gecontroleerd door ons servicecenter en wordt direct naar je doorgestuurd. Jij stelt een goede offerte op en overtuigt de klant om gebruik te maken van jouw dienstverlening.

Probeer het vrijblijvend uit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer het gratis uit. Wij sturen je vrijblijvend 5 aanvragen door.

No-cure, no-pay?

Je investeert een vast bedrag per aanvraag. Geen aanvragen? Dan ook geen rekening. Je investeert dus alleen in resultaat, namelijk de offerte aanvraag zelf. Het is makkelijk inzichtelijk te maken wat de opbrengsten zijn van de leads en klanten die wij je brengen.

Heldere voorwaarden

Wij kennen de markt goed en werven al jarenlang klanten op het no-cure, no-pay principe. Geen aanvragen, dan ook geen kosten!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

zonwering leads

Hoe koop je zonwering leads bij ons?

Het kopen van zonwering leads is heel gemakkelijk en volledig zonder risico. Je betaalt namelijk per lead, dus je berekent heel gemakkelijk zelf je rendement.

Bovendien kies je zelf welke zonwering leads je koopt! Ben jij gespecialiseerd in de installatie van markiezen of zonneschermen? Of werk je alleen in zuid Nederland? We filteren alle offerteaanvragen in ons servicecentrum. Dit garandeert dat je alleen kwalitatieve zonwering leads ontvangt die passen bij jouw bedrijf!

Betaal per lead; geen leads, ook geen kosten!

Je betaalt bovendien per lead. Ontvang je geen aanvragen? Dan betaal je ook niet! Er zit dus geen enkel risico verbonden aan het kopen van zonwering leads. Je berekent zelf heel gemakkelijk je rendement en weet dus precies wat het kopen van leads je oplevert.

Het kopen van aanvragen maakt het werven van nieuwe klanten een stuk makkelijker. Bovendien is het veel goedkoper dan bijvoorbeeld adverteren. Je betaalt geen instapkosten en sluit geen abonnement af. Wil je het kopen van zonwering leads eerst tijdelijk proberen? De eerste 5 leads krijg je gratis!

Handmatige screening verzekert je van kwalitatieve leads

Elke offerteaanvraag die binnenkomt wordt gefilterd op het servicecentrum. Zo weet je zeker dat je alleen de meest kwalitatieve leads ontvangt. Krijg je onverwachts toch een lead binnen die niet bij je past? Deze is eenvoudig en snel te reclameren.

Als je onze zonwering leads koopt, dan weet je zeker dat er weinig concurrentie is. De leads worden namelijk naar maximaal 4 andere bedrijven gestuurd.

zonwering leads kopen

Kies zelf je soort zonwering leads

Je kiest zelf welke zonwering leads je wilt kopen. Zo weet je zeker dat alle offerteaanvragen goed bij jou en je bedrijf passen. Zo is het mogelijk om alleen de leads bij jou uit de provincie te ontvangen. Of juist alle zonwering leads in noord Nederland! Werk je alleen met zonneschermen of screens? Dan zorgen wij dat je geen markiezen leads ontvangt.

Zonnescherm leads

Als je zonnescherm leads koopt dan ontvang je offerteaanvragen van potentiële nieuwe klanten met betrekking tot zonneschermen. Zij willen nieuwe zonneschermen laten plaatsen, hun oude schermen laten vervangen of een reparatie uitvoeren. Ben jij gespecialiseerd in de installatie en reparatie van zonneschermen? Met het kopen van deze zonwering leads ben je verzekerd van nieuwe klanten en een hogere omzet.

Markiezen leads

Ben je gespecialiseerd in markiezen? Wij krijgen regelmatig offerteaanvragen binnen voor mensen die geïnteresseerd zijn in markiezen. Deze offertes zijn gericht op het plaatsen, vervangen of repareren van markiezen. Stuur de potentiële nieuwe klanten een aantrekkelijke offerte en haal ze binnen!

Screen leads

De screen leads zijn aardig divers. In de meeste gevallen gaat het om aanvragen van potentiële nieuwe klanten die een screen willen laten plaatsen. Daarnaast gebeurt het regelmatig dat klanten hun screen willen laten repareren of automatiseren. Wil jij de screen leads ontvangen? Neem dan snel contact met ons op!

zonwering lead

5 redenen om voor De Klantenwerving te kiezen

Waarom leads kopen van De Klantenwerving? Bij ons sluit je géén abonnement af en je betaalt per lead. Het is dus altijd mogelijk om te stoppen. Bovendien betaal je geen instapkosten. Integendeel: de eerste 5 leads zijn gratis! Het is ook mogelijk om leads op exclusieve basis te kopen, zodat je helemaal geen concurrentie hebt.

5 redenen om leads van De Klantenwerving te kopen:

  • De eerste 5 leads zijn gratis.

  • Geen abonnement of instapkosten.

  • Je ontvangt alleen kwalitatieve leads.

  • Pay per lead.

  • Leads op exclusieve basis mogelijk!

Probeer onze service kosteloos!

Met het inkopen van leads ga jij je omzet verhogen en wordt het werven van nieuwe klanten een stuk makkelijker. Je hoeft minder tijd aan acquisitie te besteden waardoor je meer tijd overhoudt voor je echte werkzaamheden!

Wil je het inkopen van zonwering leads proberen? De eerste 5 leads zijn helemaal gratis en het is direct opzegbaar. Vul direct het contactformulier in. Wij bellen je zo snel mogelijk terug en geven antwoord op al je vragen!

Ontvang gratis 5 leads!

Benieuwd naar de werkwijze? Dan is het tijd om kennis te maken. Probeer het vrijblijvend en gratis uit, dan kan je zien of het bevalt. Wij sturen je 5 hoogwaardige aanvragen door van klanten uit jouw werkgebied. Zonder verdere verplichtingen.

Leads ontvangen?

Wij zorgen ervoor dat je relevante, hoogwaardige leads ontvangt. Klanten uit jouw werkgebied die van plan zijn een put te laten boren.

0
AANVRAGEN PER MAAND
0
KLANTEN
0
VAKKUNDIGE MEDEWERKERS
0
JAAR ERVARING

De Klantenwerving, de oplossing voor het MKB

De media die wij inzetten zijn bewezen succesvol. Niet voor niets maken ruim 70 MKB’ers gebruik van onze dienstverlening. Onderstaand meer informatie over De Klantenwerving.

Ja, ik wil gratis 5 offertes ontvangen

Probeer het kosteloos en zonder verplichtingen uit. Wij sturen je 5 leads uit je werkgebied. Liever telefonisch contact? Je bereikt ons op 085 500 9922.